Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ja igen akkor egyetértek veled, sajna kettőt kommenteltem ezért könnyen összekeverhető volt. Én is reméltem hogy több csapat jól fog szerepelni és a McLaren meg az Aston-ban bíztam, viszont a Haas és pláne az Alfa sikerének örülök ami egyébként is kedvenc márkám a hétköznapi autók között. Bízok benne hogy a Ferrari - Red Bull kb egy szinten lesz, meg felzárkózik hozzájuk valaki és nem bánnám ha nem a Merci lenne az, nyertek ők már eleget. Nagyon izgalmas lesz a következő pár verseny bárki, bármit előhúzhat és nagyon átrendezheti ezt a mostani sorrendet, azt ugyan nem látom benne hogy az Aston igazán előrejöhet, de talán a közép mezőnybe behúzzák és a McLaren-ra is vonatkozik ez.
Nekem sincs magyarázatom rá, de szerintem motorban találtak valami csodát ami igazán meglepő. Meglátjuk egyébként hogy versenytávon mi lesz, hogy ott is bírják-e ennyire feltekerni pl. A másik ami a Ferrarin látványosan jobb az a felfüggesztés, de azt meg nem hiszem hogy leadták másik csapatoknak.