• repvez
    kifelé nem ezt a látszat jött le. inkább az, hogy jol elbaszta masi kirugták és felvettek helyette valakit, de modositottak a szabályokon, hogy legközelebb ne legyen lehetösége másnak elrontani. DE hogy ehhez bármi köze lett volna az uj elnoknek arrol semmi. nem volt nyilatkozat vagy a vizsgálat. mert ahogy irtam, ha jo a szabály és az szerint jól döntött Massi akkor miért rugták ki? ha nem volt jó a szabály és ezért megváltoztatták akkor megint miért Massit rugták ki ha egy rossz szabályt követett , illetve akkor a végeredmény sem az ami .
    DE ez amit most csináltak, ez nekem egy beismerése annyak , hoyg elbaszták az utolso versenyt és nem igy kelet volna végződnie, de nem válalta érte senki a felelöséget nyiltan csak siunyiba kirugtak egy bünbakot, mert addig mig nem támasztják alá tényekkel addig ez csak egy áldozati bárány, hogy a többiek meneküljenek.

Egyébként is ez a szabályzási rendszer nagyon szarul müködik. Mert csinálnak egy szabályt erre kitalál egy csapat valamit ami megfelel a szabályoknak, de egy másik csapat kifogásolja, erre változtatnak rajta.
    Ez nekem nem annak tunik ,mintha az FIA lenne az irányito szervezet.
    Mert azt kéne ilyenkor mondania, hogy oké vettem az érvedet ,de ebben az évben ez van ezt fogod szeretni, találj ki valami ellenszert rá , nem mindenféle dedós árulkodások miatt folyamatosan változtatok a szabályokon.

Ez olyan mintha két ovodás össze veszne azon, hoyg mit kell csinálniuk és az ovonéni meg ugy modositgat a feladatokon hogy az ovodások mondják neki. attól fuggöen, hogy épp melyik ovodásnak adnak igazat. vagy kedvelik jobban .