• repvez
    Erre én is kiváncsi lennék, mert Masi a szezonzáró után nem hogy nyilvánosan nem baszták le, de mégcsak nem is nyilatkozott, hogy miért is döntött ugy vagy mi volt a magyarázat a menesztésének.

Mert az FIA sem részletezte, hogy miért rugták ki Masit. Hiszen ha szabájszerint járt el akkor nem hibázott igy miért rugták ki miatta ha meg rossul döntött akkor meg nem lenne ugyan az a végeredmény.

DE mivel az FIA modositotta a szabályt igy közvetetten elirmerték, hogy massi hibázott, mert bár a szabály lehetövé teszi, hoyg csak pár autot engednek el az SC-nél, de erre ezelött sosem volt példa és ezért is konkretizálta most a FIA.
    DE ahogy lenni szokott annyira agyonbonyolitkják a szabályokat és a szovegezést, hoyg mindig lehet találni kibuvot és kivételt, hogy miért dontenek egyszer igy másszor ugy.

A másik témára , meg sztem ezt a covid teszteléses dolgot már modosithatnák , mert a legtöbb helyre amugy is csak ugy engedik be a csaptokat, hoyg oltva kell , hogy legyél, igy ha pozitiv tesztet is produkálsz, (ami tegyuk hozzá nem 100% os ) akkor ne kelljen kihagynia versenyt a pilotának ha nincs komoly tunete, ezt az orvosokkal konzultálva le lehetne kezelni és szabályozni, hogy akár rádion keresztül akár maszkban távolságtartással és a sajtos programoktol valo mentességgel együtt engedjék versenyezni, hiszen a verseny alatt amugy is egyedul van és sisak is van a fején , DE egy poziotiv teszt miatt akár 25 vagy ha egymást követö héten van futam akkor 50 pontot eldobni magátol az azért eléggé szar dolog, és most már a náthánval megegyezo a covid is.