Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ezt én sem értem vagy legalább is furcsálom, hoyg egy személyi edző mit keres olyankor ott már .
Semelyik másik versenyző mellett nem látok személyi edzőt olyankor amikor már a kocsi közelébe vannak, föleg nem amikor már a kiguruláshoz várják a jelet , hogy a paplanokat levegyék a kerekekről.
A szóke utánfuto, meg még akkor is ott lábatlankodik és tartja a kis légfuvökát lajoskának meg az italát és kétszer megbufögteti.
Ahhoz, meg, hogy a szezonzáró ota ,ma jelent meg elöször , meg elmondja, hogy nem egy olyan személy akire példaképként lehetne nézni.
Egy 7x-es VB ként és SIR-ként, neki már felül kellene a gyerekes sértödöttségen kerekedni és lenyelni a békát,
A verseny után emelt fővel elfogadni azt ami volt . Nem azt mondom, hogy nem mondhatja el a vélemyénét és , hoyg nem tetszhet neki a dolog, mint ahogy nekem sem tetszett az ahogy kezelték és ami a végkifejlett lett.
DE egyszerüen ezen a sznten már nem lehet ezt igy, hogy bedobom a durcát és nem szolok senkinek .
Ez egy dedós szintje