Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Azért ez elég katyvasz lett.
Na szal az 1-s pontban akkor ugye elismered hogy müvileg hátráltatták a Mercedes-t. ez oké ..igaz hogy a Red Bull az nem kerül ide, mivel őket a hibriddel fogták meg, a hibrid pedig már akkor körvonalazódott amikor a Red Bull dominancia nem jelent meg. aztán toltak rajta két évet, így került 2014-re,...de ennek az eldöntése is a dominancia előtt történt....azaz nem a Red Bull ellen irányult, pláne hogy az egyik legnagyobb szószólója a hibrideknek a Red Bull erőforrás partnere a Renault volt.
2 hoy mi is az a külső beavatkozás, nos amikor nem a versenyzők befolyásolják az eredményt, hanem egy 'nem versenyző' jelen esetben a versenyigazgató, akit a felügyelő biztosság ültet oda...megint írom, felügyelőbizottság.
3. pont, Verstappen: nos itt elvitt a vehemencia, a sodró karaktergépelés mert a kontextus ugye az utolsó futam. ..és itt valóban sansza sem volt Verstappen-ne, hiszen azok után hogy 3tizeddel időmérőzött az első pozícióba, ezt sikerült elcsesznie, úgy hogy Hamilton lerajtolta eggyel keményebb gumikeveréken, a poros oldalról indulva. Aztán sikerült Verstappen-nek lekűzdenie magát Hamilton mögött 10+ másodperccel, amit visszahozott neki Perez másfélre, de újra visszadolgozta magát és stabil 12-13 másodperces hátrányból várta a befutót.
..ahol aztán történ az FIA belenyúlás.
Szal az F1, meg úgy általában a versenysport addig jó amíg nem egy filmrendezés az egész...hogy Verstappen hátrányba került azzal hogy Bottas telibe találta Norris-t aki telibe találta Verstappen-t? ..fél méteren múlt hogy nem Hamilton-t...szal ezek vizes pályán rajt után előfordulnak, én magam is többet láttam..
Lehet hogy sz@r, de az autó és motorsport története tele van ilyen sz@r dolgokkal, mert a hiba és az ütközés az a sport része.
Ellenben a 'ha', meg a 'volna' az ugye még mindig nem játszik..