FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem véletlen nevezte el más valaki Crashstappen-ek, szerintem nagyon találó név. 😄
Utoljára szerkesztette: F1rajongo, 2023.10.24. 15:52:50
itt van a kis kedvenced, ahogy kiteszi a csapattársát, kapott érte büntetést? Levehetnének már a szemellenzőt, mert baromi unalmas az agymenésetek

Talán Alonso fénykorában mikor körbehugyozta a terminátor Schumi-t akkor új csillagnak hitték és hát tudjuk milett a vége.Ezvan
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Igazságtalan büntetésre én nem emlékszem, hogy történt volna vele kapcsolatban bármikor is. Ham-t és Lec-et jogosan büntették most meg, de akkor meg kellett volna még büntetni a mezőny többi 50%át is. Az lett volna igazságos, mindenkivel szemben. De valamilyen oknál fogva Ver sosem jár úgy, hogy másokhoz képest hátrányos helyzetbe hozta volna az FIA, igazságtalanul.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Egyébként, tudják , hogy a koporétegbol, mennyi kopott le amiatt,mert esetleg szándékosan alacsonyabbra tették az autot, vagy csak azért, mert huplis volt a pélya vagy azért mert töbvbszor menbt rá a kerékvetőre?
Nem hiszem.
Ez a fajta mérés és büntetés nem exact. és nem hinném, hogy a merci és a ferrari csak az egyik kocsinál lépte volna meg azt ,hogy lejjebb teszik.
Az, hogy elfogadták a büntetést nem azt jelenti, hogy valóban szabályt akartak szegni vagy akarattal tették hanem azért mert a szabályzat szerinti értéket meghaladták és ezt fogadták el.
De legalább Perez VB2 helye stabilabb ,megérdemli.... 😄
Egy ujabb hulyeség amit jo lenne ha megvizsgálnának, ogy van e értelme emiatt belenyulni az eredménybe ilyen drasztikusan.
Hányócsatorna mindenestre úgy tűnik, van azért bennük :/
Full respect Oconnak, ha nekem 1+ órát a saját hányásomban kéne pácolódnom, biztos elhánynám magam...
Utoljára szerkesztette: sure, 2023.10.19. 17:45:02
Isten nem bottal, hanem VMware.
Rengeteg helyrol lehetne elvezetni levegöt és meg lehetne oldani, hogy ne növeljen légellenállást.
De megint csak benyogsz valamit csak, hogy ellenkezz de alternativ ötleted nincs erre a problémára csak azt tudod , hogy belekötsz más hozzászolásába, de önállo gondolat az nincs.
a fejvédö mellett egy kis légbeimlöt kialakitani ami a pilota hátához vezeti a menetszelet vagy a HANS részen a biztonsági öv mellett kialakitani egyet az szintén az ulésben kialakitott csövön a pilota háta környékén kilyuggatott részen huttené a pilotát.
o a levegőt.
Sőt a sisakokat is állandoan festegetik, de arra nem terveznek, hogy versenyhelyszinekhez nagyobb vagy kisebb légbeömlöt tegyenek ami jobb közérzetet biztosit.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mondjuk, lerágtam egész évben a körmöm, tehát érthető ez a zsivaj. 😊
El kellene felejteni ezeket a motorokat, és visszatérni a kis méretű autó, esőben is vezethető autó, alacsony súly, erős motor kombóhoz, kivéve a képletből minden rásegítést. Nem engednék semmilyen külső rásegítést, mint aktív kerékfelfüggesztés, drs, és lehessen verseny közben tankolni, ne egy spórolás legyen az egész fos.
Lance Stroll, Nick de Vries, Alex Albon and George Russell in their karting days 2011
Spoiler (katt a megjelenítéshez)