ToxiMaxi#179041
"főleg, hogy a Honda"
Ezt nem értem, akkor szokás ilyeneket írni, ha egy csapat végi dominálja az évet, de a Honda és Verstappen nélkül ez is csak egy szokásos Merci év lett volna. Én nagyon remélem, hogy jövőre is ott lesznek, hánynék egy újabb sima Merci év után, pláne ha Russel is megkapja a Bottastól megörökölt wingman szerepet, amit Hill annyira próbál belemagyarázni... (akkora csalódás az az ember, pedig anno neki szurkoltam)
Mclaren év első harmadában volt jó, reméljük sikerül összehozniuk valamit.
Ferrari nagyon csöndben van és tavalyi motorfejlesztésük egész jól sikerült, én titkon őket is a dobogóra várom. Annak örülnék a legjobban, ha nem 1-2 csapatos lenne a vb, de nem gondolom, hogy a kicsik közül bárki is képes lesz egy egész éven keresztül jól fejleszteni és ha sikerülne is beletalálni, év végéig a nagyok biztosan lehagyják őket a fejlesztési versenyben.
Haas-nál kb. élet halál harc lesz ez az év.
Williams abszolút kérdőjel, ahogyan az Alpine és az Alfa is. Aston-t se tudom hova tenni, pláne így csapatvezető váltással.
Mclaren-Ferrari-Red Bull szoros küzdelemmel kiegyeznék utánuk sereghajtó Mercivel :D (bilibe lóg a kezem, ők úgyis ott lesznek az elején).