Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
2013-ra nagyon úgy néz ki nyertek azon hogy 2013-s autóval teszteltek.
DE én nem ezt írtam.
"Még annyit hozzátennék ehhez a hülyeséghez, hogy ha valamivel is problémája volt a Mercedes-nek 2014-ben..és úgy egyáltalán utána a hibridérában, az pont a gumi"
Ehhez a foteles hasonlathoz visszatérve, igen kevés hozzászólás véleményezés születne F1 témában ha csak azok írnának akiknek van ilyen irányú személyes tapasztalatuk.Na de a logikus gondolkozás, és az információk összeszedése megengedett mindenki számára.
Azt pedig látni kell az hogy olyan qva nagy az eltérés a 2013 és a 2014-s autó között, ami ellehetetleníti ezt a feltételezést, pláne hogy vakon csinálták a tesztet ahogy a többiek is....a Ferrari és a Mercedes tesztelése között csak az volt a különbség hogy a Mercedes 2013, a Ferrari meg 2011-s autóval tesztelt. 2014 szempontjából irreleváns. Pláne hogy az is ellentmond a feltételezésnek hogy ahogy írtam, ha volt gyenge pontja a 2014-s Mercedes-nek a többiekhez képest, az pont a gumikezelés volt.
...számomra ez olyan szintű marhaság, mint hogy Schumacher kitesztelte a nyerő autót Hamilton-nak az meg csak beleült és nyerte a címeket..