FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
"Ilyen sosem volt a Merci korszakban"
Most meg van, volt is, lesz is, ez itt a praxis 😉
Tessék őket utolérni. Idén év végére, és akkor jövőre lehet esetleg valódi csata.

30 év múlva lehet, hogy a Ferrari zsinórban tizedik konstruktőrije után az lesz, hogy "Ilyen sosem volt a 2. Red Bull korszakban"

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Hogy kéne büntetni őket, és csak őket, ameddig nincs csalás vagy szabálytalanság a dominancia mögött?
Kapjon mondjuk mindig 10kg ballasztot a futamgyőztes? Vagy csak ha Verstappen nyer?

lac coo
Én jobban örülnék ha hagynák a csapatokat dolgozni, fejleszteni.... De nem lehet, se pénz, se tesztelés... Astonnak, Ferkának, Mercinek ennyi volt a szezon ......

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Botond
Majd különórákat vesznek a ferrari szurkolóktól, hogy mi a teendő ilyenkor. 😄
Ha már a Mercit azért büntették, mert ügyesek, akkor a RB-t szintén büntessék meg, mert most meg ők az ügyesek. Így lenne igazságos. A sport sportszerűségét már sokszorosan tönkre tették, akkor legyenek következetesek, büntessék meg most is azt a csapatot, akik a legügyesebbek. Ráadásul jelenleg olyan szintén űrautó a RB, amennyire soha sem uralkodott a Merci. Még úgy sem, hogy Pérez nincs a helyzet magaslatán. MI lenne, hogyha Ver mellett egy ügyes pilóta ülne? Szerintem már most a szezon felénél a RB megszerezte volna a VB címet. Ilyen sosem volt a Merci korszakban.
RatBaG
majd 6-7 év után. addig a merci-fanok nyugodtan malmozhatnak csendben...

Per Aspera Ad Inferi.

A "party mode" betiltását már el is felejtettem. Ezeket mind mind betiltották/megváltoztatták, hogy vissza vegyék a Merci teljesítményét. Mikor fogják már a RB teljesítményét is mesterségesen vissza szorítani?
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
csak Hamilton rajongó, nézd meg a 3 gyógyegér mekkora bődületes baromságot tud írni
+A RB sírására, a kifejlesztett, nagyszerűen működő Merci DAS rendszerét betiltották. Mert túl jó volt a Merci
Utoljára szerkesztette: F1rajongo, 2023.07.12. 12:28:04
Én nem gondolnám szürke egérnek. Bár média érték szempontból tényleg nem sokat ér. De amúgy szerintem agresszívitásában, g.ciségében, ki az úr, ha én nem, hozzáállásban, abban, hogy ha ő pályán van, mindenkinek kuss van, mert ő a NAGY, NAGY Verstappen! Ezekben egyeduralkodó. Nem sok ilyen versenyző volt/van még a mezőnyben. Mindenáron nyerni akar, nincs ezért benne semmi akadály, képes mindenkit lelökni, neki menni, kiütni a pályáról, semmi, de semmi emberség, sportszerűség nincs benne, ha kell a pályán kívül is képes bárkit megütéssel fenyegetni. Ilyen szempontból úgy gondolom, hogy ő nagyon nem egy szürke egér. Mind ezért sokan utálják is. Megszállott, hazai szurkoló táborát leszámítva, szeretni nem sokan szeretik. Szerintem amúgy ez is az egyik oka annak, hogy a média nem karolta fel. A média nem szereti a nem szimpatikus figurákat. Sokkal jobban szeretik a megosztó, vagy szimpatikus személyeket, mert belőlük több pénzt remélhetnek.
lac coo
Padlolemez átalakítás volt, auti hissztil függvényében. A leghosszabb szivott a legnagyobbat, ez a merci volt....21 ben emiatt ért fel rá az rb .

AnuluWork
Mondjatok már egy változtatást, amitől hirtelen megszűnt a Merci dominanciája!

Az új ERAban tudtommal mindenki ugyanonnan indult. Míg az előzőben a motor kapcsán azért volt mire építenie a Mercinek, most max. annyi volt a különbség, hogy a RBnak nagy eséllyel az aerohoz jobban értő, tapasztaltabb mérnöki gárdája volt, mint a többinek.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

lac coo
Hát az új tulaj azonnal véget vetett a dominanciának. Most ugyan az van, seggrakéta az RB, szinte biztosra veszem, hogy nem fogják hagyni ....

Montoya minden volt csak szürke nem... Button pedig sok reklámban és PR eseményen ott volt főleg a Mclarenes időkben.. És a szurkolók is jobban kedvelték mint Hamiltont...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ebben nagy igazság van elkepeszto mentális ereje van szerintem legfőképpen ezért is "gyilkos" és szinte verhetetlen.... Mérhetetlen módon ki tudja zárni erzelmeit

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sure
Azért 8 évig csak eltengődtek valahogy...

Red Bullnal bizonyítani embert próbáló... De Vries gyakorlatilag most érkezett ok h elmaradt Tsunodatol, de ha ennyire nem bízták benne minek igazolták le?

"Merci miatt /ellen is belenyúltak" 😄 az F1 leghosszabb és legkomolyabb dominanciáját hozták, bevallottan többször is letekert motorral, hogy ne minden pályán kelljen az élmezőnyt is lekörözni 😄😄😄
Te mit szívsz, mert nekem is kell belőle?!?
lac coo
Csodálnám ha az amcsi médiagép engedné ezt a brutál dominaciát, tuti lesz valami változtatás, mint ahogy Merci miatt /ellen is belenyúltak ....

sure
Csóri De Vriesnek könnyen jött, könnyen ment :/, igaz, hogy eléggé csetlett-botlott idén a pályán, de év végéig, vagy legalább a nyári szünetig azért kaphatott volna még egy kis esélyt szerintem.
Ricsi meg most még vigyorog (a képen), de majd leolvad róla abban a fostalicskában, a mezőny másik ügyifogyija mellett, bár drukkolok neki, hogy villantson valamit és pikk-pakk Pereccel helycsere, aztán fél szezonnal még hozzon egy egyéni 2. helyet, ez talán hozhatna egy jövő évi izgalmas szezont, mert a Red Bull+Verstappen kombót szerintem a következő "reformokig" (2026) senki más nem tudja megfogni.
Utoljára szerkesztette: sure, 2023.07.11. 19:36:27

Nálam ugyanilyen szürke Jacques Villeneuve Montoya Button de még a 4xS Vettel is.Vettel ha jólemlékszem egy Casio szerződést hozott össze és annyi.Schumiék Audemars Piguet egy csomó Shell reklámot.Max Verstappen meg kb semmi.A kutya ráse szagol

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo

lac coo
amúgy tényleg nem sok media értéke van Max.-nek....ebből a szempontból még mindig toronymagasan Hamilton az eladható .

AnuluWork
Szürke senki? Ez miből jött le?

Lakókocsiparkban szocializálódott szülők gyermeke. Kiskora óta a két maximalista szülője, akik akkora bunkók, hogy anno tele volt velük a holland sajtó, mindig olyan magasra tették Maxnek a lécet, kívántak tőle, hogy attól Damon Hill vagy Jacques Villeneuve, akik szintén két volt F1es pilóta gyerekei voltak, simán kétpercenként beszartak volna attól.

Kb. mindent megnyert úgy, hogy azért szinte soha, senki nem dicsérte meg a családjában. Rakat hiba, elqurt előzés, kieséses évek után is erős maradt, majd egy ezer évre való eseménysorozat után, még az új ERA előtt legyőzte Hamiltont és a Mercedest. Nincsenek allűrjei. Se nem divatmajomkodik, se nem homokos. A teljesítményével elérte, hogy lecseréljék a RBhoz Kvyat helyére. Slusszpoénként még a nőjét is lenyúlta. Árukapcsolásként Kvyat gyerekét neveli ...

Apósjelöltje a F1 egyik legnagyobb bunkója, ahogy az apja is anno az volt. Kb 90% esélye van annak, hogy idén 3xos VB lesz.

Ha ez szürkeség, mi Leclerc vagy a többi picsogó? Láthatatlanság?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Max egy szürke senki.Még vb-ként is.Kb mint egy guminő.Ma a Weréb Gabi minden idők legjobb pilótájának titulálta a hollandot 😄.Itt sokan heroltozzák Ham ruháit.Háát talán 2024re a Budmil is csinál egy környakas póló szerződést a holland-al.Valahogy itt a forumon sincs komment cunami a hatalmas teljesítménye miatt.Viszont sikerült a boxfalba kanyarodnia 😊))

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2023.07.11. 10:04:08

lac coo
Na jó de ti Lajosaal keltek és fekszetek, mindenről ő jut eszetekbe ! 😄DDDDDDDDDDDDD

repvez

Biztos látványos lesz. a történet engem egy kicsit arra emlékeztet, hogy mintha valami olyasmi lenne, hogy Nikki Laudát személyesitené meg Pitt és a fiatal srác meg lajoska a mai kor követelményeinek megfelelöen tálalva a szereposztást

lac coo
Nem rég jött a nagy fejlesztésük, gondolom darabig nem lesz nagy cucc... vissza nem estek, többiek jöttek eléjük.Várható volt.

Botond
Astonok eléggé visszaestek, nincs elég fejlesztésük?
igen

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2023.07.10. 11:59:43

bakkerman
“2023 Lewis to win the championship”
Hat ez eleg meredek “vízjel”

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lando ezt mondta a verseny után: „De hiába éreztem úgy, hogy az irányításom alatt tartom, Max egyszerűen túl gyors volt számunkra ahhoz, hogy bármit is tenni tudjunk. Nem is akartam tönkretenni a versenyem azzal, hogy próbálok harcolni egy Red Bull-lal, amely túl gyors nekünk.”
bakkerman
Mas taktikan volt, vagyis a Mekinek nem volt cel az elso hely,inkabb csak a dobogo,ahogy Gabi meg Norbi is elmondtak a kozvetites alatt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lac coo
Lando miért engedte el Verstappent az első előzési kísérltre kb mint ha lekörözött lett volna ?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

lac coo

Sippie
az osztrák a holland meg a monacoi pályákat törölhetnék örökre

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

b-type
Gondolom tudod hogy nem minden versenyzőt játszanak be a futam alatt, csak mert ahogy írtam 7 kör alatt 8 alkalommal nyomta fel a másikat..
De Norris értéke messze nem annyi mint Hamiltn-nak, ezért Hamilton-t játszák be. egyszeregy.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sippie
egyre szánalmasabb ez a pojáca