182152
  • Stockbauer33 #181391
  • sure
    Évek, évtizedek óta ez a szöveg megy, hogy de unalmas, érdektelen az F1, ezt a szart senki se nézi lassan már, közben nézettségi és látogatottsági rekordot döntöget kvázi minden futam idén. Ja, és persze azok is nézik, akik fikázzák, hogy milyen szar, csak hogy legyen mit fikázzanak.

A 80-as 90-es években voltak kis csapatok, akik egy egész szezont nem húztak ki, most melyik a legfrisebb csapat, a Haas? Ők se tudtak olyan mélyre kerülni, hogy ki kelljen szállniuk. Lehet mondani, hogy mert a FIA/F1 management/a tuggyukkik pénzelik őket, és akkor? Ha van pénz, van cirkusz, és amíg néző van (beleértve a fürdőskurva módra siránkozó deszarozókat), lesz is.

Ha a "Renault miatt visszafogják" a mezőnyt, az nagyon jó lesz, mert a "merafiaaferrarittojja", a "merafiaamercittojja" és a "merafiaaredbullttojja" mellett lesz "merafijaarönóttojja" rajongói klub is végre!
    Utoljára szerkesztette: sure, 2023.07.24. 18:17:15
  • repvez
    Na meg kiváncsi leszek, hogy mi lesz a msotani panaszkodásbol megint.
    A renault miatt lehet, hogy mesterségesen belenyulnak ismét az erővizyonba, mert 30LE gyengébb a renault motor.
    Érdekes az nem volt probléma amikor ennyivel erősebb volt a merci vagy a ferrari.
    Vagy az ellen miért nem tesznek semmit, hogy a williams a legerosebb motorral is a leggenygébb mert a gyártási háttér ha igaz amit irtak, hogy még 20 éves szoftvereket használnak vagy nincs is szoftver bizonyos dolgokhoz. akkor miért nem tesznek ez ellen, hogy kapja meg mindenki a szukséges számitogépes környezeteket a hatékonyabb mukához?

Meg jo lenne ha eldöntenék, hogy mit akarnak, hogy a csapatok fejleszszenek és ha valaki tényleg talál valamit amitöl nagyon jö lesz akkor hagyni nyerni,mert jogosan szerzett elönyt, vagy betiltani mert tul jo? ez utobbi eléggé demotiválo a fejlesztésre, hogy akkor se lehetsz jobb a többieknél ha tényleg fejlesztesz, mert vagy betiltják vagy a többiek miatt majd visszafognak, hogy egyenlo legyen az esély.
  • Botond #181388
    Én évek, évtizedek óta ezt mondom, hogy cirkusz ez, nem autóverseny mióta úgy vannak a szabályok, hogy az autógyárak az f1 költséget a marketing soron tudják csak elsütni és nem a k&f-en.
  • F1rajongo
    Már belenyúltak, kevesebb gumik állnak a rendelkezésre. :D Hogy még kevesebbet tudjanak a szabad edzéseken gyakorolni, a beállításokat megtalálni… Hanyatlik ez az F1, nagyon, nagyon. Nekem legalábbis ez a véleményem. Már félek, mikor hallom, hogy valami szabályváltoztatást akarnak. Na… megint elcsesznek valamit….

Az, hogy meghatározott gumikkal kell menni az időmérőn, még nem tudom, hogy mennyire jó ez, de egyelőre úgy látom, hogy ez sem jó irány. A csapatok szabadságát korlátozzák még jobban.
    Utoljára szerkesztette: F1rajongo, 2023.07.24. 12:38:55
  • lac coo
    Van elég birka aki kimegy ezért aszerért... Igaz nem lehett előre tudni ,mert ugye gyanítom már most jegyet kelle venni jövőre, ki tudja mi lesz ilyenkor... De hogy értékelhetetlen mint autóverseny az tény... Bárki is játsza an agy rajongót, meg hogy akkor nem kell nézni :D DDD

Én csodálnám ha nem nyulnának bele jövőre, az nagy balfaszság lenne ....
  • Stockbauer33 #181385
    Súlyos ez a helyzet ami most van.Innentől mi a szarnak menjenek ki megnézni a népek a F1-et.Még +15 futam kuka.Persze a sok Bottas rajongót megértem :DDDD Weréb Gabi LvL2 innentől.Vajon miről beszél majd a szakértő?

A legutolsó futamra csinál6na a pirelli Maxnak 2 garnitura téligumit azzal h szerepel a RB vajon?
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2023.07.24. 12:25:27
  • F1rajongo
    Úgy jött ki, hogy 3,8ra volt Ham Norristól közvetlenül a kerékcsere előtt, majd 5 tizeddel lassabb volt a kerékcseréje Norrishoz képest, Norris meg az új gumikkal nyomta a kerékcseréje után, hogy Piastri ne tudjon elé vágással eléje kerülni.

McLaren meg azért ilyen jó, mert működnek az új fejlesztéseik. Persze lehet a háttérben más ok is, de arról nemtok.
  • lac coo
    Én azt nem értem ,hogy szedett össze Ham az első cserénél 9-10 másodpercet ???,

Meg azt sem értem az új Mclaren hogy tud jemény gumin lágy gumis tempót menni, illetve hogy lehet hideg gumikon 3 másodperccel jobbat menni mint bárki, ... 3 másodperc !! :DDDD Ezek érdekes dolgok ....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2023.07.24. 08:18:29
  • Stockbauer33 #181382
    Egy srác a csajával bent voltak szombaton a ringen.Élőztek bent a tömegből.
  • Sippie
    itt mi volt?
  • IXEMGabeo
    Igazából a versenyen Russellnek lett volna keresnivalója tény h az új fejlesztések óta elmarad Hamiltontol de az időmérőn ő is ott lett volna simán Q3ban ha nem tartják fel.. Futamon lehet Hamilton előtt végzett volna
  • IXEMGabeo
    Mclaren mitől javulhatott ennyire fel?
  • Stockbauer33 #181378
  • RatBaG #181377
    annyira éreztem, hogy össze fogják törni. és nem meglepő, hogy az együgyű norris volt...

https://twitter.com/i/status/1683131289635901440
  • lac coo
    Nesze neked több millás herendi porcelán ... :DDDDDDDDDDDDD
  • lac coo
    Na innentől vege a magyar versenynek, lehet menni szunyalni ! :))(
  • lac coo
    Durván jobban kezelI A GUMIT AMERCI, IGAZ AKÖR VÉGÉRE MÁR OTT IS VOLT BAJ, DE vER MÁR AKÖZEPÉN A KANYARGÓSBAN ELMELEGÍTETTE ....

Szerintem ot szivatott meg mindenkit a Pirelli, hoigy a leges leglágyabb gumikat hozta :D
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2023.07.23. 08:39:02
  • Stockbauer33 #181372
  • bakkerman
    Oriasit kene mennie szezon hatralevo futamain hogy jovore ulese legyen…nem veletlen hogy idenre nem kapott. Ha a japant nem veri el latvanyosan akkor jovore is max tartalek lesz valahol,lehet pont megint az Alpha-nal
  • lac coo
    De amúgy a mai nap igazi nagy nyertese mészáros lölő, úgy érzem... :DDDDDDD
  • lac coo
    egy hajszállal volt gyorsabb mint Cuki, kb egy tempót ment vele ....
  • Stockbauer33 #181369
    Jól ment Ric.Ha versenyen is magabiztos lesz akkor jöhet vissza v Redbull v Mclarenhez.Majd lassan
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2023.07.22. 18:22:43
  • lac coo
    Miért ne lenne őszinte ???!! Mikor felrobban az aréna mert jól szerepelsz ,aznem esik jól, és nem köszönöd meg, nem vagy hálás érte ??? Ne csináljuk már ... :D Vagy mit kellene , költeményt írni minden futamra ? Ahhoz ő túl sokat nyert , egy költő se győzné ... :D

Más... ahogy mondtam, Astont simán lefejlesztette a Merci, meg még többen is.
    Russel rettenetesen szenved, gyors ez a Merci, de Rus valahogy nincs megbékélve vele.

Ver vajon kirakja Hamiltont belülről kamikáze fékezéssel ahogy szokta? Erre tennék valami kis pénzt....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2023.07.22. 17:44:30
  • repvez
    jaja, még ha öszintén mondaná, de ez náűla PR fogás, mindegy hol van akkor is ugyan az a szoveg , hogy a legjobb szurkolok a legjobb pálya és mindenknek nagyon orul. Mig domináltak minden hétvégén ugyan azt a szóvéget mondta el csak a nemzetiséget cserélgette a pályátol függöen
  • lac coo
    Hát igen..Ver egy szürke pilóta Ham pedig még mindig megasztár.... És megint ő említi meg egyedül a szurkolókat ...
  • lac coo
    Dikk a Lajos! :D

• mcmoha
  • Stockbauer33 #181363
    kis élő

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2023.07.22. 14:14:17
  • RatBaG #181362
    ez mikori lehet kb? :DD

• mcmoha
  • sure
    Ja, formában van, FP1-en megtörte a vasat, most épp legyalulta a jobb elsőt, picit se tűnik stresszesnek...
  • mcmoha
    Mondasz valamit.
  • Sippie
    Nem a perezt kellett volna inkább kivágni devries helyett? :D
  • PLaci #181357
  • Stockbauer33 #181356
  • RatBaG #181355
  • lac coo
    ez ugyan szándékos volt, de amikor még követtem IR-t , akkor szinte minden előzése löksödésből volt....a féktávval ott is ugy van, hogy olyan féktávot veszm hogy tuti nem tud megállni a kanayar vége előtt,m indenki meneküljön....:D
  • RatBaG #181353
    https://www.reddit.com/r/formula1/comments/150k8e2/max_verstappen_dqd_from_simracing_event_following/
  • lac coo
    azért Merci mellett szólt, hogy az ő idejükben szabad volt a várás,nem volt ez egyögyü költségplafon mint manapság, nulla teszteléssel... szóval ott nem hagyták őket, hanem valosan nem tudták utolérni a többiek ....