FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most meg van, volt is, lesz is, ez itt a praxis 😉
Tessék őket utolérni. Idén év végére, és akkor jövőre lehet esetleg valódi csata.
30 év múlva lehet, hogy a Ferrari zsinórban tizedik konstruktőrije után az lesz, hogy "Ilyen sosem volt a 2. Red Bull korszakban"
Isten nem bottal, hanem VMware.
Kapjon mondjuk mindig 10kg ballasztot a futamgyőztes? Vagy csak ha Verstappen nyer?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: F1rajongo, 2023.07.12. 12:28:04
Az új ERAban tudtommal mindenki ugyanonnan indult. Míg az előzőben a motor kapcsán azért volt mire építenie a Mercinek, most max. annyi volt a különbség, hogy a RBnak nagy eséllyel az aerohoz jobban értő, tapasztaltabb mérnöki gárdája volt, mint a többinek.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Te mit szívsz, mert nekem is kell belőle?!?
Ricsi meg most még vigyorog (a képen), de majd leolvad róla abban a fostalicskában, a mezőny másik ügyifogyija mellett, bár drukkolok neki, hogy villantson valamit és pikk-pakk Pereccel helycsere, aztán fél szezonnal még hozzon egy egyéni 2. helyet, ez talán hozhatna egy jövő évi izgalmas szezont, mert a Red Bull+Verstappen kombót szerintem a következő "reformokig" (2026) senki más nem tudja megfogni.
Utoljára szerkesztette: sure, 2023.07.11. 19:36:27
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Lakókocsiparkban szocializálódott szülők gyermeke. Kiskora óta a két maximalista szülője, akik akkora bunkók, hogy anno tele volt velük a holland sajtó, mindig olyan magasra tették Maxnek a lécet, kívántak tőle, hogy attól Damon Hill vagy Jacques Villeneuve, akik szintén két volt F1es pilóta gyerekei voltak, simán kétpercenként beszartak volna attól.
Kb. mindent megnyert úgy, hogy azért szinte soha, senki nem dicsérte meg a családjában. Rakat hiba, elqurt előzés, kieséses évek után is erős maradt, majd egy ezer évre való eseménysorozat után, még az új ERA előtt legyőzte Hamiltont és a Mercedest. Nincsenek allűrjei. Se nem divatmajomkodik, se nem homokos. A teljesítményével elérte, hogy lecseréljék a RBhoz Kvyat helyére. Slusszpoénként még a nőjét is lenyúlta. Árukapcsolásként Kvyat gyerekét neveli ...
Apósjelöltje a F1 egyik legnagyobb bunkója, ahogy az apja is anno az volt. Kb 90% esélye van annak, hogy idén 3xos VB lesz.
Ha ez szürkeség, mi Leclerc vagy a többi picsogó? Láthatatlanság?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2023.07.11. 10:04:08
Biztos látványos lesz. a történet engem egy kicsit arra emlékeztet, hogy mintha valami olyasmi lenne, hogy Nikki Laudát személyesitené meg Pitt és a fiatal srác meg lajoska a mai kor követelményeinek megfelelöen tálalva a szereposztást
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2023.07.10. 11:59:43
Hat ez eleg meredek “vízjel”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
De Norris értéke messze nem annyi mint Hamiltn-nak, ezért Hamilton-t játszák be. egyszeregy.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type