Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
HuHam #178775 Még mindig a Silverstoni 'kilökés' :
Legjobban a magasan levő kamera felvételen látszik. Hamilton jóval gyorsabb - pld. szélárnyék, Max meg persze csinál némi szokásos jobbra-balra mozdulatot. Ham persze fel volt ilyenre készülve (volt több mint 3 év és egy rakás verseny, helyzet tanulmányozni) . Végül is együtt érnek a kanyar kezdethez. Max később fékez, úgy kerül kicsit előbbre - miközben kb a pálya közepén van. És kezd az ideális ívre menni, mert vsz. tudja hogy másképp nem tudja bevenni azzal a sebességgel - ergo elveszti az első helyet. És szépen nekimegy Ham-nak, akit mindenképpen látnia kellett - mert mellette volt.
Akárhogy is nézzük, az egészre csak egy logikus magyarázat van: nyilvánvaló volt hogy Ham gyorsabb e pályán és ha nem akkor, előbb-utóbb megelőzi . Akkor inkább akár essünk ki mindketten, mert ugye pontelőnyben vagyok. De most ez pont a legrosszabbul sült el (aznap Isten nem a Jupiternél járt :-) ) - és tudjuk mi volt.
Ehhez hozzáadnám azt is, amire persze lesznek akik azt mondják hogy *** (kisípolva) , de az élet arra tanított hogy a bűntény kárvallottja (áldozata) is benne van valamennyire sokszor - mert nem próbálta megakadályozni azt, és főleg nem akadályozta a bűnözés folytatását az engedékenysége miatt. Ezt nem én találtam ki, van szólás is erről. Vagyis, mindazok, akik engedtek Maxnak, kitértek - ők is hibásak valamennyire. Ahogy az is bűnös, aki engedi hogy a boltos, lakásbérbeadó, szolgáltató becsapja (volt részem mindegyikben) - sokan lázadónak meg állandó panaszkodónak neveztek. Köszönöm, továbbra is ezt fogom tenni - de remélem nem lesz szükség rá ...
Hamilton nem engedett, és nem is volt ideje semmire, még a gázt sem elvenni. Keményen versenyzett, és pont az kell ilyen helyzetben.
Montoya ilyesmiről volt ismert.
Ez versenybalest normál bíráknál.
Amúgy, a Crashmax nick tetszik - kössz :-)