182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#181232 A hétvége legizgalmasabb pillanatai... :)
-
greenkawa #181231 Ne szomorkodj, Hami a király ! Megmutatta Ő az esőmenő, a leggyorsabb körrel :) és még Alonso se körözte le.... -
#181230 Nem fejleszt két autót a Mercedes, fejlesztési irányt váltott. A kicsiknek meg a pénz a nagyokkal ellentétben nem csak az autókra kell, hanem a minden másra, hiába van több szélcsatornaidejük, azt mások szélcsatornáiban töltik magas bérleti összegért, ...nekik magát a szimulátort és a folyamatot is fejleszteni kell. Erről eddig álmodniuk sem lehetett, pusztán a felszínen maradás volt a cél, sokszor előleg felvételével.
Jelenleg van felzárkózás, de a költségsapka nem azt jelenti hogy barbatrükk mindenki azonos szinten áll. -
#181227 amugy a merci nem értem miért panaszkodik, hogy igy lett megemelve a kocsija és láthatová vált az alja, ugyan igy volt a REDBULL-al is ök mégse szoltak, vagy ott lett volna a lehetoség megnézni nekik is , hogy mitöl jobb.
Az csak nekem furcs,a hogy, hogy a költségplafon ellenére, hogy tud a meci 2 autot fejleszteni és tesztelni egy szezonon belül? A kiscsapatok meg szinte az aktuális autojukra nem tudnak fejelsztést hozni vagy ha igen akkor csak az egyik kocsira.
Pedig az volt a terv , hogy igy majd kiegyenlitödik a helyzet és a kicsik is tudnak fejleszteni ezért is van több szimulátor és szélcsatorna idejuk. -
IXEMGabeo #181228 Tulajdonképpen mindkét versenyzőket pardesan tönkretették... Ide igazolhatna Hamilton legalább megtudna milyen az igazi szivatas... 2 Mercinek köze nem volt a futamhoz... Alonso viszont elkepeszto. Nagyon passzol hozzá az idei Aston. -
IXEMGabeo #181227 Ferrarinál ezt megint úgy elbaltaztak ahogy lehet... Náluk meg idojos sincs? Leclerc ugyanúgy kint maradhatott volna. -
#181226 A Ferrari már megint elbaxta... Ocon és Hamilton közepes gumin volt kint, lóf*szat kellett lereagálniuk.. Sainz -nak igaza van, tovább kint kellett volna maradni. -
#181225 https://twitter.com/i/status/1662669308105768960 -
#181224 -
#181222 -
IXEMGabeo #181222 Játssza itt az eszét a Red Bull pedig szerintem simán behuzzak Monacot. Maximum az Aston tűnik úgy h megkozelitik őket... -
#181221 -
#181220 -
#181219 Besza-behu, ha működnének a fórumon a Mosolyok, akkor a gúvadós szeműből menne vagy két sornyi. Csak a képet nézve azt hittem, 3D render. -
#181218 https://www.facebook.com/AMPassociazionemodellistipumenenghesi
-
#181217 -
#181216 -
Stockbauer33 #181214 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
IXEMGabeo #181214 Klasszikus kedvenc pálya, de úgy elöntötte a területet a víz hogy nm csoda h lefújtak. -
elég szemléletesen levezeti, hogy mit várhatunk az uj motoroktol. még több sporolást -
#181212 Izgalmakat tekintve ugyan ott vagyunk--- oly mindegy van-e futam vagy nincs ... :D -
#181211 Sajnálom, hogy elmarad a futam de az azért eléggé nevetséges, hogy évek óta rekord hosszúságú szezont terveznek és eddig még soha se jött össze. -
#181210 Elmarad Imola -
Miért építik mostantól jobban Hamire az autót a Mercinél, ha Russell jobb pilóta nála? Ezek teljesen hülyék vagy mit akarnak elérni?
-
#181206 "Perez megveri Verstappent idén!!"
ühüm -
IXEMGabeo #181207 Magyarázza már el vki h Verstappennel mi a trükk hogy a 41. Kóros gumikkal futja a lila szektorokat? -
Stockbauer33 #181203
Ő is egy Merci - Hamilton rajongó :DDD.Majd hallgasd Mit beszél a versenyen.Amilyen jól indult az elején mint szakértő úgy lett lassan legalja a többi bohóc szakértővel.
Idén már semennyire nemkéne foglalkozniuk a mercikkel. -
#181205 mondjuk verstappen magának köszönheti a , nem értem miért vette el azonnal, végigmehetettt volna egy biztonsági kört ... Még a hibával együtt is jó lett volna a második sorba szerintem ... -
#181203 -
IXEMGabeo #181203 Na ez egy jó időmérő volt kár hogy egy baleset miatt nincs idejük javítani egy piros zászló suttba vágja az egészet... Valamit ki kéne találniuk erre pl mindenki futhat 1 kört idő limit után is... Mert pl ok h Verstappen hibázott és Bottas ki se jött, de tutira javítottak volna. -
#181202 miért mondja mindig véber, hogy a merci állva marad végsebességben ??? Ham 333 Lec 334 .... -
#181201 -
#181199 -
#181199 -
-
IXEMGabeo #181197 Igen amíg a DRS marad és a turbulens levegő miatt nem tudnának előzni sem addig itt nem lesz pozitív változás.. Védekezés mint fogalom megszunt az F1-ben... -
#181194 Ot se lenne semmi. pár kikerülés drs zónában azt jóccaka ..... -
#181195 Akkor lenne értelme,ha olyan rendszer lenne mint régen a WTCC-ben,ahol ha jól emlékszem úgy volt hogy volt az időmérő,az alapján a főfutamra a rajtsorrend,és a 2. futamra meg felcserélték az 1. futam 1.-8. helyezettjét,9.-től lefele meg ahogy befutottak a futamon. Itt az F1-be ezt mondjuk meglehetne csinálni az első 10-el,ugye itt ennyi kap pontot. Csak abba meg gondolom nem menne bele a 3 élcsapat...pedig ott lehetne mondjuk show,meg éles csaták mondjuk az első futamon a 10. helyért,mert az a második futamon ugye pole-t érne,nem csak 1 pontot. Ott sokkal jobban kijönnének a pilóták egyéni kvalitásai is,lenne rizikóvállalás,és a kiscsapatok versenyzői jobban előtérbe tudnának kerülni. Ami legvégső soron a szurkolóknak/TV nézőknek lenne a legjobb.
Bilibe lóg a kezem...
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2023.04.30. 22:24:36 -
greenkawa #181189 M
Utoljára szerkesztette: greenkawa, 2023.04.30. 15:50:13 -
#181192 Hát pedig most nem kellett gumival spórolni. Kuka az az egész.... :) Verstappent erőből megverte Perez, gondolom este lesz pityergés Horner ölében.... :)