• kjhun
    #178742
    #178741:

    Én is ezt mondom! Elvakultság ide vagy oda, a 40 körös gumielőny és lágyabb gumi, az bizony annyi és amennyi. Megette volna így is, akár a célegyenes előtt is. Volt rá még, jó pár kanyar, lehetőség, a kettő hosszú egyenenesen felül is.

    Mi lett volna, ha még se vonja vissza a Mercedes, a fellebezést? Neadjisten, törölték volna utólag, az egész futam végeredményét vagy az utolsó körökét, az SC előtti utolsó teljes kört figyelembe véve, ha berágott volna az FIA/FOM, egy középujjast is felmutatván, a csapat felé?? Az utóbbinál, Hamilton lenne a VB, de az előbbinél viszont Verstappen.

    De, mivel visszavonták a fellebezést, ezzel belátták, elismerték azt, hogy stratégiailag is hibáztak. Hallgatván, Hamilton-ra is. Kihagyott ziccer, ahogy a fociban mondják. Továbbá, hogy csak a sportág renoméjának, méginkább nem tett volna jót, egy utólagos VB-győztes csere, a jogi hercehurcával együtt. Így is lesz, min vakarni a fejüket, az FIA/FOM részéről, a szabálykönyvet illetően. Továbbá, mi legyen Masi sorsa.

    Én a helyükben, mindkettőnak odaadtam volna a VB-tróféát, ha törölték volna, az utolsó futam eredményét, mégha jogilag nem is lenne alapja, a holtversenyen felül, oszt kalap-kabát.
    Utoljára szerkesztette: kjhun, 2021.12.16. 16:56:41