182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#181192 nem tudom mit néztél, de a leggyorsabb kör kb végig az első ötben volt, kivéve a legvégén, amikor felrakták az időmérős friss lágyat a mercire... és azzal is alig 1 másodperccel jobbat sikerült csak menni -
#181190 ha nem lenne a drs akkor nem láttunk volna egy elözést sem.
Illetve elég szégyen a verseny szempontjábol, hogy nem az elsők közül kerül ki a leggyorsabb kör. tehát nem kell teljesen nyomni neki, a másik részről meg, ha a merci képes a leggyorsabb körre de mégsem tud elöl végezni .
Tehát ez azt mutatja, hogy mig a mercinek maximum közeli tempot kell mennie mig a RB meg sporolva is az élen van.
Sajnos ez nem jó uzenet egy verseny sorozatnak, hogy nem kell a maximumot hozni ahhoz, hogy nyerjen valaki. -
#181190 fúbaszki... volt bármilyen előzés az elmúlt fél órában? :D úgy kb az SC óta... -
#181189 Gondolom azt, amit mondanak nekik. Amíg nem szólnak a fülükre, hogy mehetnek, addig ők is csak moziznak. -
#181188 Mi a francot csinálnak a palyamunkasok? Meg mindig ott van a kocsi 2-3kor múlva is 5mel a megnyitásánal.
Mi tart mindig ennyi ideig elvinni egy autót az útból ami nem tört darabokra? -
#181187 Magyar idő szerint... Baku 2 órával odébb van. -
#181182 -
IXEMGabeo #181185 Nem is értettem a sok fiatal szerelocske ott nevetett és fogtak a fejüket mikor Tsunodat visszakuldtek a pályára a bal hatsoja pedig konkrétan el volt ferdulve... -
IXEMGabeo #181184 Amikor régen sok ütközés volt az legalább nem volt generálva izgi is volt és hagyták őket utána is versenyezni:D jó persze a mai spórolos teszt nélküli költség csökkentő f1 világban ma elkepzelhetetlen -
HuHam #181183 Érdekes hogy a verseny már 13h-kor kezdődik - mintha számitanának néhány piros zászlóra . És abban igazuk is van szerintem hogy lesz. Ez már gagyaság ahova a F1 megy . Jó verseny helyett legyen roncs a pályán, sok újrainditás, ami persze újabb nagy esély az ütközésre ...
Meg az újabb gagyi versenybiráskodásra . Na meg a gumik. Lesz robbanás Bakuban idén is ? -
#181182 -amúgy mi értelme volt ennek a sprint faszdágnak ??? Unalmas is volt, tezstnek se jó .... agyrém már ez, hogy erőszakkal akarnak valami látványt kicsikarni ebből a szarból... Nem fog menni .... :D -
#181181 na azon mondjuk pont röhögtem egy jót, főleg amit a visszaelőzés után beszélgetett a mérnökével :D -
IXEMGabeo #181180 Hát jó hisztis picsa.. Egyébként nem tudom mit aggódik oveke a leggyorsabb auto a Ferrari hirtelen feltámadása ellenere -
#181179 Verstappennel mi van, nem tetszik nekimha kicsit kiszoritjak...Ne bazz,.... :) -
#181177 -
#181177 fuh, ez a sprint rohadt uncsi volt, pedig ettől még többet vártam, mint a futamtól... -
IXEMGabeo #181176 Nekem ez a sprint értelmetlen... Jól beszivtak a Taurik a piros zászló miatt.. Williams meglepően erős -
#181175 -
#181172 -
Stockbauer33 #181172 -
Stockbauer33 #181170 -
#181170 -
Stockbauer33 #181169 -
Stockbauer33 #181168 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
https://www.youtube.com/results?search_query=forma+1+2002 -
#181167 abban az időben még nem kellett sporolni semmivel és lehetett cserélgetni motorokat akár versenyenként is, illetve a szívó motorok azért egyszerübbek voltak . -
#181166 Az autója egyszer sem hibásodott meg? -
#181165 agyhalottnak hiába magyarázol -
Stockbauer33 #181164 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#181163 8mp két kör alatt
-
#181162 Ezt az előnyt SC után fél kör alatt autózták ki. Majd berakom a videót is ha megtalálom
-
#181161 Ott 2x nyitotta a DRS-t Verstappen de mindegy. Nem tudom, honnan veszi mindenki hogy a RB másodpercekkel gyorsabb és visszafogják, semmi jele nincs ennek. De mindenki azzal szórakoztatja magát amivel akarja...
Mikor egy konstrukció dominál annak van egy nagyon látványos jele mégpedig az, hogy mind a 2 pilóta dominálja a mezőnyt. Shumi + Barichello, Vettel + Webber, Hamilton + Rosberg, Hamilton + Bottas.
Most meg Verstappen dominál csak. Perez az versenyez az élmezőnnyel.
Egyértelmű hogy a RB a legjobb konstrukció most de közel sincsenek a Merci vagy Ferrari dominanciához. Rosberg és Hamilton úgy adott a mezőnynek 8! másodpercet 2 kör alatt hogy közben küzdöttek egymással. -
#181160 szerintem a redbull spórol még időmérőn is, durva lenne ha 2-3
-4 mp-t kapna mindenki, meg nyilván szabálypiszkálgatás amivel lehet elbuknák az előnyt... Versenyen meg egy szektorban adott 2 mp-et a Mercédesnek mikor előzni kellett és tolni neki, nem spórolósan kocogni ... :D -
#181159 https://twitter.com/i/status/1643509816118198272 -
HuHam #181158 Nemrég lett felépitve, átadva Szeged határán a legnagyobb Csongrád megyei, oh pardon Csongrád-Csanád vármegyei ! napelem telep. Láttam is, és igen nagy területen van. Vagyis van támogatás, asszem. De kiknek ? A nagyoknak. A kisember meg .... De ezek ilyen évek, szinte mindenben. A városban egyre több bolt, üzlethely üres. A nagyok meg terjeszkednek. Ua. van a szomszédban (Vajdaság) .
A politikusok meg mivel etetik a népet ? Vármegye legyen mostan a név. Az megold minden problémát :-)
Miért lenne a sport kevésbé korrupt ? Minél több pénz van benne, annál korruptabb.
-
#181157 Ezek a VSC, SC alatti kerékcserék mindig is rizikósak voltak és lesznek, egyszer hopp, másszor kopp, van, akinek bejön, és van, aki nagyot bukik. Ezen csak az változtatna, ha nem lehetne piros zászló alatt kereket cserélni, kivéve ha kimondottan sérült (defektes) a gumi.
Talán az azonnali pirosakat kéne egy kicsit jobban megfontolni, pl. a múltkori Stroll félre állásnál is egyből eljárt a kezük, oké, hogy állítólag valami GPS szenzor szerint a pályán volt a kocsi, de ilyenkor egyből egy VSC, adjanak maguknak pár másodpercet vizuálisan is felmérni, pontosan mi is van, mielőtt egyből beintik a pirosat. A VSC-t elvehetik akár fél perc után is, de a bemutatott pirosat nem vonhatják vissza, hogy "bocsika, benéztük, mégsincs semmi". A mezőny egy része, hacsak nem az első 1-2 körben történik valami a sereghajtókkal, úgyis át kell haladjon a problémás területen a piros beintése mellett is
Utoljára szerkesztette: sure, 2023.04.04. 18:34:08 -
#181156 tök jó, hogy a 89ota történik valami, egy dolog ami számomra furcsa. igaz ,nem a hungaroring és az épitkezés miatt hanem a általános komunikácio miatt.
Szóval a lakossági napelem telepitéseket leállitották ,mert a rendszer nem birja el vagy legalább is olyan szabályzást hoztak, hogy szinte megszunt a telepités , és állami szinten is a napelem mintha szitokszo lenne, mert nem látni ,hogy lenne támogatás a megujjulokra. erre meg ide telepitenem 330mw napelemet,
Nem azt mondom, hogy nem jó hogy lesz, hanem azt , hogy máshova meg miért nem támogatják , -
új hungaroring -
#181154 Ez az egész egy mesterséges sz@r, nyilván a résztvevők közül akinek nem kedvező a végkifejlet, az hibát és változás emleget, és mindenki meg van szólaltatva akiből csak hírértéket lehet kihozni, és van a lelegelendő terület, a néző aki azt gondolja hogy itt micsoda szabályalkotási szabályalkalmazási fejetlenség van. Pedig nem, minden tök szabályosan lett lebonyolítva. Az hogy szükséges-e VSC helyett az SC, meg SC helyett a piros...úgy összességében a sok piros...ez nehéz ügy, sztem sem, vagy szerintem nem....de mivel biztonsággal tudják magyarázni/védeni az egyébként szórakoztató elemként (is) alkalmazott biztonsági autós/piros zászlós döntéseket, úgy ezzel szembemenni nem egyszerű.
Meg egyébként ezt a háttérben a csapatok és versenyzők intézik, vagy nem intézik.
Ami viszont egyértelmű elbaxás, az az hogy egy versenyzőt beugratnak taktikai kerékcserére az SC beküldésével, majd beintik a pirosat...ez már a második eset, és nagyon nem korrekt. -
#181153 Ki lesz a harmadik az azerieknél? :) -
#181152 na.. ésszel..