Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Emberek , ne beszéljünk már eltaktikázásról, mikor egy lefizetett majom dönt mindenben, leszarva a szabálykönyvet , percenként megváltoztatva adöntését !
erre nem lehet taktikát kidolgozni... a feket fehér szabálykönxvre lehet kidolgozni taktikát ! arra, hogy Masi nak éppen mi villan be a kis agyába arra ki a fene tud előre taktikát felépiteni ??
Az Rb.nek se tetszett Masi képzeletbeli univerziuma , azonnal sirtak, hogy engedjék el a lekörözötteket ( láss csodát meg is változtatta a döntését a Szikla ... :)) ....
Itt most az történt , hogy volt egy 100 %-osan nyerésre álló pilótta és volt 100
% osan vesztes... no most addig valtogatta a verzióit Masi, amig a 0 %-ból hirtelen 100 ! lett ... ! És csak azért lett az mert Masi saját protokol mellett döntött.... ez mi ha nem beleavatkozás egy versenybe ,??? Ne vicceljünk már !!! dönthetett volna ezek szerint úgy is, hogy marad a szabálykönyv, azzal igazából senkinek nem lehet baja, és még bele se nyúl 100 %-ban a versenybe... Azt tagadni nem lehet, hogy minden döntés 100 %-ban az RB- nek kedvezett, mikor nem ,azt gyorsan meg is változtatta.... Hagyjuk már ....
Ami elemzéseket néztem mindenhol ezt mondták... Vagy érdekeltek mint Wéberék és diszkréten hallgatnak ... :)
Ez egy vicc, bárhogy csavarjuk ....
Mi lett volna a garancia, hogy kijön a Merci is Verstappen mögé visszaérve, nem változtat újból az elképzelésén Masi ... ???
Azért had be lepödjön már meg senki, ha leköpik ezek után Masit, amikor a szabályok szerint akar eljárni, majd bejelntkezik a redbull és utána 180 fokos fordulatot vesz.... Hülye meg én vagyok ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.12.14. 21:39:46