• F1rajongo
    Most olvasom a szabálykönyvet és sajnos az a helyzet, hogy benne van (15.3e bekezdésben), hogy a versenyigazgató önhatalmúan dönthet a SC használatáról. Magyarán a versenyigazgató bármit tehet, nem lehet ellene érdemben védekezni sem, egy személyben, aktuális kedve szerint dönthet. És még csak következetesnek sem kell lennie, mert bármikor bárhogy dönthet. Ezért én nem gondolnám, hogy lesz ebből per, mert elbukná Ham. És nem azért, mert nem lenne igaza, hanem azért, mert diktatúra van, az van, amit éppen akkor Masi kitalál. És még védekezni sem lehet ellene. Na, ez milyen már? Gondoltam, megosztom ezt mindenkinek. Nekem személy szerint nagyon elegem lett az egész forma 1-ből, mert ami itt zajlik, az minden, csak nem a sportról szól, a fair-play küzdelemről.

Ha a Merci tudta volna azt, hogy Masi önhatalmúan dönt és nem a szokásos eljárás szerint cselekszik, tuti, hogy bementek volna kerekeket cserélni SC alatt és akkor nem lenne miről beszélni, nagy valszeg Ham lenne igazságosan a VB. Veriék valszeg kint maradtak volna, feltéve, hogy nem számítanak ők is rá, hogy Masi máshogy dönt, mint kéne, de erre kicsi lett volna az esély. Mert mindenki arra számít, h Masi nem változtatja meg a szabályokat, kéne kedve szerint. És akkor Hamé lett volna a friss lágy kerék simán leelőzte volna az előtte lévő kb 20 körös kemény kerekű Vert. Ha csak ki nem üti Hamet :) Mert ez nála bármikor előfurhat. Maximum ő is kiesik, de akkor is Max a bajnok.

Utoljára szerkesztette: F1rajongo, 2021.12.14. 16:28:30