• HuHam
    Válasz: #178599-ra
    Tisztelt F1rajongo, én egyetértek veled gyakorlatilag mindenben amit olvastam. Sajna, vannak olyanok akik képtelenek a korrekt, argumentált vitára. És valahogy azt hiszik hogy a dolgok egyszerűek, és csakis az lehet jó. ahogy ők látják. De vajon képesek-e egyáltalán jól látni sokmindent, vagy inkább a szurkoló beszél, a másmilyen (másképp gondolkodó, más faj esetleg ...) emberek automatikus lenézése a jellemző .
    Idézet: "én minden olyat ellenzek, ami szabályellenes, gerinctelen, agressziós viselkedés a másikkal szemben" - igen, én is így vagyok. És ezek a dolgok ott vannak szinte mindenben - sport, fórumokon való üzenetek, kommentek, vagy akár a munkahelyeken, boltokban, és lehetne még sorolni. Sajnos, nagyon sok gyereket eleve rosszul nevelnek - pld. olyasmivel, hogy a másokon való felúlkerekedés, minden adódó lehetőség kihasználása a saját haszonra az okos viselkedés, okos ember jellemzője ... És még a tetejébe keresztényeknek is miondják/tartják magukat. Halvány fogalmuk sincs mi is az. Egy biztos, nem a képmutatás.

Remélem hogy a következő szezon nem csak másféle autókat hoz, de másféle versenyirányítást is, következetes bíráskodást, és igen, nem dumálni verseny közben a fő versenyirányítónak ..Talán túl sokat akarok, de a pályáról való letolások nem tolerálását is .