• F1rajongo
    Mások véleménye a versennyel kapcsolatban:

Ezüstérmes angol válogatott labdarúgója, Harry Kane:
    “Nem vagyok szakértő, de úgy érzem, néhány bizarr szabály teljes mértékben sportszerűtlen előnyt, vagy hátrányt eredményez. Miért kellene Hamiltonnak bűnhődnie más valaki balesete miatt?”
    “szó szerint tökéletes futamot teljesített, majd elvették tőle a vb-címet”

George Russell:
    “Ez elfogadhatatlan! Max egy kiváló versenyző, akinek fantasztikus idénye volt, én pedig nagyon tisztelem őt, de ami itt a verseny végén történt, az teljes mértékben elfogadhatatlan. Nem is hiszem el, amit láttam”

Damon Hill:
    “Ez a sportág irányításának egy új módja, amelyben a versenyigazgató ad hoc döntéseket hozhat”

Sajtók:
    Nagy-Britannia, Daily Mail:
    “Ezt a futamot a Forma-1 csúcspontjaként hirdették meg, és a verseny meg is adta a világnak azt, amit akart. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a sportágban másképpen értelmezik a tisztesség, az igazságosság és az esélyegyenlőség fogalmát. Egy kis szabálymódosítással az előzetesen beígért drámának és látványosságnak megfelelően dőlt el a világbajnoki cím”.

The Sun:
    “A biztonsági autó kirántotta Hamilton lába alól a szőnyeget, ami történt, az pedig minden bizonnyal a Forma-1 történetének legnagyobb vitáját eredményezi”.

The Guardian:
    “Max Verstappen nyerte az Abu-dzabi Nagydíjat, és ezzel pályafutása első Forma-1-es világbajnoki címét, de a vita, amely a sikerét kíséri, még mindig kissé kétségessé teszi a diadalát”.

Olaszország, La Gazzetta dello Sport:
    “Verstappen-Hamilton, az utolsó kör felért egy szívinfarktussal”.