Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
F1rajongo #178599 Válasz: #178565
Egyrészt a sértegetéseidet elutasítom.
Másrészt: én minden olyat ellenzek, ami szabályellenes, gerinctelen, agressziós viselkedés a másikkal szemben. Sok ellenszenves pilóta van, egyetértek. Köztük vannak azok, akiket felsoroltál. És tudom, hogy Hamiltonnak is régen voltak kétes helyzetei. De azt is tudom, hogy az utóbbi jó pár évben Hamilton emberileg ezerszer jobb ember (legalábbis amennyire én ismerem) Verhez képest. De azt is tudom, hogy úgy mint az élet szinte minden területén a gonoszság, az agressziós viselkedés, a mindenen keresztül megyek, ki ha én nem típusú emberek sikeresek. De én akkor sem őket díjaznám, hanem azokat, akik jó szándékúak, nem akarnak másnak rosszat (főleg szándékosan, úgy mint Ver pl.) és ha még mellette ügyesek is (Pl. Ham), akkor az főnyeremény. És igenis, szeretem az F1, ill. eddig szerettem, de most kezdem igazán megismerni azt, hogy a verseny igazgatóság miatt, ez a sport meggyalázása, ami pl. most is történt például. Nem az nyer, aki a jobb. A mindent eldöntő végső futamon, ha csak a teljesítményt nézzük, egyértelműen Ham volt a jobb. Verhetetlen volt. És ez fáj nekem, hogy ebbe bele szóltak a bírák és mesterségesen Vernek oda ajándékozták ingyen a VB címet. Ugyan úgy, mint ahogyan mesterségesen úgy alakították idénre a szabályokat, hogy a Mercinek rossz legyen, csak azért, mert ők jók és ügyesek. És ne hogy már ennyire ügyesek legyenek, fogjuk őket mesterségesen vissza, hogy izgalmasabb versenyek legyenek. Nagyobb legyen a show, ugyan úgy, mint ahogyan ezen az egy versenyen is tették. Minél nagyobb a show, annál több néző lesz, magyarán annál több pénzük lesz. Ez a baj. És ez fáj igazán. Nem a jót jutalmazzák, hanem a nagyobb nézettséget akarják elérni. És csak az számít, semmi más. Az igazság másodlagos.