• b-type
    ..és akkor ott könyörögtek volna Masi-nak hogy indítsa újra a futamot??!
    ott van alattad Gábor summázása:
    "Michael Masi tegnap azt az 5 autót engedte el, akik a mezőnyben, és nem a mezőny végén voltak, felülírva a szokásos procedúrát, amire megvolt a felhatalmazása, a szabályok szerint pedig azoknak mindent meg kell tenni a felzárkózásra, de ez nem az újraindítás feltétele"

Ez neked úgy hangzik mint a végeredmény befolyásolása, mert nekem igen. ...és erre nem lehet számolni.
    Akkor örült volna mindenki ha Hamilton kiáll, mert a Mercedes maga dugta a hurokba a fejét, hát ők döntöttek úgy hogy kiállnak. A Red Bull nem állt volna ki, és a végén tok joggal hívták volna Masi-t hogy ugye nem fogja felülírni a szokásos procedurát...
    Így most azért hívták hogy nekik elég egy darab versenykör, és hát engedlyük versenyezni a srácokat végső soron ezt akarjuk nem?!

persze amikor az egyiknek már kerülnie kell a rázókat a 44 körös kemény gumijaival, akkor engedjük versenyezni a friss lágy gumis másikkal..
    Ez aztán a bajnoki csata, amit az utolsó körben vívtak meg...
    Tessék mindenki megkapta amit akart, megtörték a Mercedes sorozatát, kell hozzá egyet kettőt nyelni de megvan na! :))))
    De ez már sosem lesz korrekt bajnoki cím, ott van mit mondanak a versenyzők akik csak néztek ki afejükből hogy ők most nem mehetnek..

"Strollt meglepte, hogy nem előzhetett. „Mi nem. Maradj, ahol vagy, a biztonsági autó ebben a körben kiáll” – közölte a kanadaival a mérnöke, megjegyezve, maga sem érti, miért így történik. „Lehetőséget kellett volna kapnom a biztonsági autó megelőzésére. Mi a ****?” – méltatlankodott Stroll.

Ricciardo számára sem volt egyértelmű a helyzet. „Fogalmam sincs, miért nem engedtek el” – mondta, majd a leintés után közölte a rádióban: „Örülök, hogy nem vagyok részese ennek, bármi is történt. Úgy fest, eléggé szétcseszték.”

Norris:
    „Én nem tudom, pontosan mit közölt és tett a versenyirányítás, de mindenképpen vitatható volt. Ami azt illeti, nem is tudtam, hogy csak az első három vagy négy lekörözött mehetett el Max elöl. Szóval nyilván azért csinálták, hogy csata legyen. Természetesen a televízióról szólt az egész. Az eredmény miatt történt. Hogy sportszerű volt-e vagy sem, én nehezen tudom eldönteni."
    "

Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.12.13. 15:52:23