FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és persze mindenki ugorjon is félre a pályán, hogy ha ő érkezik. Ha ha nem ugrik, akkor természetesen a nem ugró a hibás. Ez is a nagy egójából fakad.
Utoljára szerkesztette: F1rajongo, 2022.11.15. 09:20:08
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Be is indult a Red Bull médiafelelőse, mert érezhető hogy ez nagyon érthetetlen húzás volt, Verstappen rengeteget köszönhet Perez-nek, és nagyon pitiáner húzásnak tűnik az hogy most nem adott át egy olyan pozíciót ami az ő szempontjából semmit, Perez meg a csapat szempontjából meg igen sokat jelentett volna. ...és remélhetőleg nem a felmerült monaco-i eset az indok, mert az nemhogy segítené pozitív irányba a megítélést, hanem még kicsinyesebbé tenné azt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amúgy szerintem Max egyszer leszögezte, hogy ő helyett nem fog átadni soha, amit rendben talált annak idején a csapat és most tartja magát ehhez. De lehet a monacói eset van benne, ki tudja
Ettől csak a hülyeség terjedne.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nagyon levolt halkitva a Weréb Gabi tegnap.Mivan Gabika?Nem repült az ezeréves(sólyom)Redbull?Köhögött kicsit?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem mintha érvet érdemelne ez a vágy vezérelte kifakadás, de valahogy ez nem így volt Rossi-Lorenzo ellenében.. meg úgy általában. Alonso ereje teljében lévő friss kétszeres világbajnok volt, Hamilton és közte volt mindösszesen 4 év, mindketten a bajnokságért mentek.
Russell és Hamilton között 13 év van, Hamilton szénné nyert, mindenféle rekordtartó versenyző egy olyan autóban amivel az összetett 4. helyért lehet harcolni.
...nem uaz a kávéház.
Ettől még tény, hogy Russell megveri az idei évben Hamilton-t persze, csak a lealázza, beárazza, leiskolázza, meg a földbe döngölte kifejezések inkább vágy vezérelte túlzások mint bármilyen szinten helyénvaló megállapítások. 😊)
Norris megmozdulása meg érthetetlen, hogy miért csak 5 mp.
Leclerc is többre lett volna képes és sajnáltam Vettelt is akinek az utso SC nem tett jót ellenben Alonsonak nigen
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Pereznek nem azért kellett átadnia a helyét, mert Max gyorsabb volt nála. Hanem azért, mert talán Max meg tudja előzni Alonsot (ha jól emlékszem ő volt előtte), ha nem tudja, akkor vissza kellett volna engednie Perezt. Nem tudta megelőzni Max Alonsót, de nem adta vissza a helyét. Ezért tört ki a balhé.
Hamiltonnal azért nem történt most helycsere, mert nem VB győzelemért ment a verseny, úgy mint az előző években történt. Hagyták őket versenyezni, a fő cél Merci egy kettő volt. Teljesen mindegy volt a sorrend, Merci szempontból.
Egy sérülésmentes guritható auto miatt ami nem a verseny iven vagy a bukotér felöl volt 4-5 körön keresztül SC-t okoz. hihetetlen. és mi lett a vége áttolták a kocsit a palánk tuloldalára ahol meg a pálya van szintén tehát oda is ugyan ugy becsuszhat bárki.
Azt nem értem, hogy a pilota vigan kiszálhat és mokol a kormánnyal meg komotosan lesétál, mikozben a biztonságiak meg nem mehetnek oda hogy eltolják a kocsit. Még VC se kellett volna, ha egy 10 m-t hátratolják a bekötöutra már jo helyen van vagy legalább is anynira, hogy ne kelljen korlátozni a versenyt a további muveletekhez.
Az meg megint nem értem, hogy mi tartott ilyen sokáig, hogy elengedjék a lekörözötteket. ráadásul nem is mindet és hogy utána senki nem kapott buntetést , hogy cunoida, meg lassan ment a célegyenesben , hogy visszaadja a helyeket ezzel veszélyhelyzetet elöidésve, mert akár egy elözésnél bárki ráfuthatott volna a lassan halado autojába.
Ezek a helyek vissazadása dolog is fura, egyrészt ha megelözik perezt mert gyorsabb Max akkor minek adja vissza hisz gyorsabb volt ezért kérték ,hogy engedje el. a másik oldalrol viszont a mostani helyzetben Maxot sem értem, hogy az a 1-2 pont neki már nem számit, megnyert mindent amit lehet Pereznek viszont még fontosak a pontok a bajnokság miatt és ez a csapat szempontbol sem mindegy.
Én inkább azon csodálkoztam, hogy Hamiltonnal nem cseréltek helyet , hogy meglegyen neki a szériája
Semmi baja nem let tvolna Ver.nek ha átadja ezt a 2 pontot.... Nem is értem ,igazi féreg ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.11.13. 21:03:59
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Verstappen: "I told you already last time, you guys don't ask that again of me, OK? Are we clear about that? I gave my reasons and I stand by it."
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Egyenesben lényegesen egyszerűbb a megítélés, egyértelműbb a kormánymozdulat...minden. Ott szinte minden esetben jön is a büntetés.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ez a zene mellé, kész, kiégtem...és csodálkoznak, hogy nem mennek érdemben a VB-címért.
Ha marad ez a menázs jövőre is, Löki lassan elkezdhet új ülés után nézni, lehet alatta minden idők legjobb autója akár, így nem fognak vébét nyerni.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci