• Ssenkradlive
    Én csak nem értem azt, hogyha az egyiknél meglátod a negatívumokat, a másiknál miért nem ?

Most kezdjek el ide Hamilton-ról is belinkelni erősen megkérdőjelezhető megmozdulásokat, nyilatkozatokat ?

Mi értelme volna ? Nem erted a mondanivalómat.
    Azért is nem pl. te meg én nyerünk, meg sok sok más nálunk nagyságrendekkel tehetségesebb ember, köztük a sok F1 pilótával VB-t, mert a néhány kivételestől eltekintve hiányzik belőlünk az a fajta "könyörtelen" győzelmi mentalitás, és EGO, ami ezekben az emberekben megvan.
    Te komolyan elhiszed azt, hogy az elmúlt versenyek szituációiban Hamilton nem hasonlóan cselekedett volna ?
    Az F1 egyes köreiben "félistenként" tisztelt,-és egyébként valóban brilliáns pilóta - Senna-t, ma a te "hópihe" generációd kb." gyilkosnak, meg favágónak" titulálná...XD

Az hogy neked Verstappen nem szimpatikus, teljesen rendben van.
    De az, hogy őt itt ebben a mezőnyben kirívóan durvának, meg beképzeltnek tartod, az nevetséges.

Én a munkám miatt igen sok Olimpián résztvevő és ott komoly eredményeket elérő sportolóval találkoztam az elmúlt 10-évben.
    Maradjunk annyiban, hogy ahhoz hogy valaki világszintű sikerek elérésére legyen képes, olyan szintű "gátlástalan győzni akarás" és EGO szükséges ami hétköznapi ember számára már komolyan visszatetsző is lehet. Kivétel nélkül.
    Attól még magánemberként lehetnek akármilyenek, de ez az ilyen szintű sportteljesítmények egy -kevésbé reklámozott- alapvetése, nyugodt lehetsz.

Verstappen pont olyan "győző" tipus mint Hamilton, Schumacher, Senna stb...
    Egy centivel sem rosszabb, csak ő neked kevésbé szimpi. Ennyi.

Én meg annyit írtam csak, hogy magánemberként és F1 rajongóként ez engem magasról nem érdekel.
    A teljesítményt nézem, és az Verstappennél idén ugyanúgy megvolt, mint Hamiltonnál.... :)