• Ssenkradlive
    Te nem "F1rajongo" vagy, hanem egy Hamilton grupi rinyagép, minden tisztelettel...XD

84-óta nézem a F1-et pusztán a sport szeretetéért anélkül hogy egyszer is "rajongtam" volna valakiért. Szeretni szerettem mindig is versenyzőket, most is van akiket kedvelek,de tőlem a rajongás idegen az élet minden területén.

Akkor mont pártatlan elmondom meked, hogy ha valóban szeretnéd az F1-et, és nem agyatlanul rajonganál valakiért, akkor nem írnál Verstappen-ről ilyen ökörségeket.

Piquet-től Senna-n, Prost-on át Scumacher-en, Alonso-n keresztül Hamilton-ig bezarólag egy azonos "totális győzelmi mentalitású" céltudatos pilóta. Egy centivel nem jobb, vagy roszabb náluk "emberileg", csupán fiatalabb, és sikerre éhesebb.

Az egyetlen dolog amire rávilágitott ez a szezon, illetve az utolsó futam, hogy egyértelműbb szabályozást kell bevezetni, illetve a nagycsapatok nyomásgyakorlási kisérleteit (igen mindegyikét, Merci, RB, Ferrari) csírájában már az idény elején megakadályozni.
    A FIA magának köszönheti ezt a szart ami itt az utolsó vetdenyen történt, de természetesen semmi csalás nem történt.

Hamilton és Verstappen mindketten elképesztő idényt futottak és fantasztikus versenyzők, és mindketten tettek olyat idén ami nem volt tiszta, mint a történelemben eddig minden bajnok...

Hihetetlenül sajnálom Hamilton-t egyébként, mert az év utolsó harmadában "űrversenyzést" mutatott be és hihetetlen pech-el veszítette el a VB-t, de Verstappen az év egészét tekintve ugyanakkorát alakított, és most ő a világbajnok.

Megérdemelte, mint ahogyan Hamilton is megérdemelte volna....

A sírást már be kellene fejezni végre.
    Jövőre új szabályok, + Norris, Russel, Leclerc, Sainz, stb fiatal srácok jönnek "megfingatni" a két toppot. Ezt kellene preferálni.
    Mondom ezt mint F1-rajongó, és nem "valakinek a grupija"...