• b-type
    Dehogy is...ha ez is ugyan olyan futam lett volna, akkor az FIA-nak nem kell előrebocsájtania hogy a sport etikettet, ha ugyan oylan lett volna akkor Lando Norris nem parázik attól hogy onnan rajtol ahonnan, és nehogy véletlenül is beleszóljon a bajnoki cím sorsába.
    Ez pont hogy attól volt speciális futam hogy ezen dőlt el a bajnokság sorsa.
    ..és ezt a bajnokságot Masi döntötte el, a futam egyértelműen Hamilton-nak állt, megverte Verstappen-t a rajtnál rosszabb gumin, előnytelenebb pályaoldalról, megverte minden keveréken, és magabiztos előnnyel vezetett, ez a futam az ővé volt...és mivel ez a futam döntött a bajnokságról így ezáltal a bajnokság is....megverte Verstappen-t.
    De Masi úgy döntött hogy nekiereszti friss lágy gumikon Verstappen-t a 44 körös keményeken futó Hamilton-nak...és ezzel átbillenti a futamgyőzelmet vele pedig a bajnokságot is.
    Senki a világon nem tudta volna megtartani a vezetést ekkora tapadáselőnynél.
    ..és Masi elengedte, szokatlanul, szabálytalanul, rendhagyó módon....tök mindegy ki hogy fogalmaz, de úgy döntött hogy szerinte ez az autóverseny.
    Ez történt.