• nearo
    #178528
    Merci kurvaszar helyzetben volt a végén. Liberty meg show must go on ide vagy oda, egy összetört autó volt keresztben a pályán, plusz törmelék, öt körrel a vége előtt ez 10ből 9x tuti SC-s befutó. Nem jöhettek ki azonnal, mert akkor Maxnak tálcán adják át az első helyet, mert nem volt akkora különbség, hogy megtartsák, és sztem RB után se jöhettek, mert addigra meg már felért Ham SC mögé, el is olvadt a különbség. Ha kijönnek, és SC-s befutó van, akkor meg most ők lennének a bohócok.
    Legfeljebb azzal hibáztak, hogy VSC alatt nem hozták Hamit, mert azzal viszont tényleg nem veszítettek volna kb semmit. De a vége szempontjából az meg talán mindegy, 20 körös keményeken (vagy közepeseken) se tudták volna tartani Verstappent.

    Én egyikőjüket sem csípem különösebben, de az év során inkább Maxnak szurkoltam jobban, hogy kapja már el végre Hamiltont meg a Mercit. Erre az utolsó futamra meg már csak annyit akartam, hogy tisztán pályán dőljön el, ne valami technikai hibával, vagy hasonló szarsággal, amiről nem a pilóta tehet. Hát nem jött be...