182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Ferrari
Haas -
#180989 Szerintem uncsi szezon lesz,vagyis ami a VB cimet illeti,oszre azert el fog ez dolni megint Max javara,kiveve ha mestersegesen belenyulkalnak,de tavaly se tette meg a Liberty szoval…Merci-Ferka csata jo lehet majd,meg ugye a daraloban lesznek jo csatak -
Batman15 #180988 hát, a pilóták elég sötétek :DDD -
Stockbauer33 #180987 -
Stockbauer33 #180986 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#180985 kocsi.... -
#180984 Már tavaly is ott volt, a Chrome támogatás ota van ott egy LCD vagy inkább egy E-paper folia szerüség amire bármit ki lehet iratni igy egyszerre több sponzort is tudnának feltenni egy helyre.
Amugy sajnos a Mclarennél lehetett a legtöbbször és legjobban hallani a pattogást még mindig. nem tudom, hogy a pálya miatt vagy még mindig a kocsi . -
#180983 A McLaren-en mi az aváltakozó reklám felület, valami lcd panel, vagy csak postproces tv trükk ? -
#180982 -
#180981 Fent van Netflix-en a Drive to Survive 5. évada. -
#180980 -
#180979 elkezdtem nézni ezt a drive to survive sorozatot ismét.
De már az 5. évadnál járnak, de semmi javulás vagy változtatás nincs benne az elözöekhez képest, ugyan az a káosz és össze visszaság ahogy eddig.
Hiába adnak cimeket a részeknek vagy , hogy egy egy csapat középpontban, valahogy nem jön át mert minden rész egy katyvasz.
LS minden részben lényegében ugyan azokat a kulcs eseményeket mutatják be csak más szöveget vágnak alá.
A szövegről meg anynit, hogy egy akár kiskoruaknak is szolo eseményen vagy musorban olyan vulgáris káromkodásokkal teli szövegeket tesznek be, hogy csodálom, hogy nincs kint a 18as karika.
Ahhoz képest, hogy tavaly debuteltak az uj autok semmi részletet nem tudtunk meg , ha ugy is egy év lemaradással adják le akkor legalább azokat az eseményeknél ahol megáltak az autok elmagyarázhatnák, hogy mi is volt a tényleges hiba.
Vagy ,hogy a gyárba, hogy fejlesztik a kocsikat.
Vagy legyen 10 részes és minden rész egy egy külön csapatrol szoljon, hogy az egész szezont az ö szemszogukön keresztül .
DE ez igy egy fos,
Más téma, az idei szezonrol, eddig az volt a szöveg, hogy a költségsapka majd segit a kiscsapatoknak, hogy mindenre elég legyen a pénzuk, erre már a második szezonban a Haas, olyan változutatásokat csinál a boxfalon, hogy tudjanak sporolni, hogy legyen pénz fejleszteni.Ha a redbull vagy a merci csinálja akkor megértem, hogy azért lépik meg mert igy tulköltekeznének a sapkán ,de hogy a legkisebb csapat igy nyitja a szezont? nekem ebbol megint az jön le, hogy ez a szabály, megint nem ugy alakult ahogy eltervezték.
A nyagcsapatok megint azt látjuk , hogy még igy is akár 2 kocsit is tunak fejeszteni párhuzamosan, mig a kicsiknek már most soporolniuk ,kell, hogy fejleszteni tudjanak. -
#180978 -
Stockbauer33 #180977 -
#180976 -
#180974 A közvetlenül Facebook -ról linkelt képek URL -jei nem örök életűek.
(Nem tudom milyen sűrűn cserélődik a dinamikus URL.) -
#180974 Hat ez jo :D -
#180973 -
#180972 az nem olyan nagy baj, mindnekinél maradt valameennyi tavaly is ... De szerintem nem igen látható delfinezés ...
Viszont az első szárny gyönyörűen lelapul nagy tempónál :) -
Stockbauer33 #180971 Lehet h csak én látom bele de mintha maradt vna egy kis delfinezés
-
#180969 -
#180969 Az Alfa valtozott a legtobbet ami a festesz illeti,meg a Merci,ezek eleg szepek lettek tobbi auto viszont 90%-ban full ugyanaz mint tavaly -
#180968 -
#180967 Csodálatos. Ma is láttunk két tök egyforma autobemutatót, mindegyik egy REDBULL-ba oltott Ferrari a tavalyi évről.
Nem is tudom, hogy ki másolt kit .
A két csapat a tavalyi redbullt és a ferrarit vagy valamelyik csapat másolta az idei autot egymásrol?
Az astonban is csalodtam, mikor azt mondták, hogy 90%ban ujra alkották az aerot és , hogy taláűltak egy kiskaput.
Akkor nem arra gondoltam, hogy a tavalyi design-t átervezik a redbulléra.
A festésekről meg nem is mondok semmit sem, vagy minimális változtatások vagy inverz szinek vagy még festés sem egyes részeken a csodálatos szabálynak, hogy sporolni kell ilyen grammokon is.
-
#180966 -
#180965 elég rossz ez az irány ha igy folytatják a szezonkezdéseket. Régebben azért volt valami amit megérte várni ezeken a kocsibemutatokon, de most nem kapunk semmit sem kapunk egy régi kocsin egy uj festést vagy még azt sem, mert ha az a trend is folytatódik, hogy mindenen kell sporolni akkor már csak karbonszinu lesz minden kocsi csak a sponzor logok lesznek rajta.
Megértem, hogy titkoloznak, de ez régen is igy volt és mégis mindenki a valos uj kocsiját mutatta be és voltak rendes tesztek a szezon elött ahol mindenféle dolgot kiprobálhattak , hogy az első futamra a legjobb kocsit vigyék.
Most meg még a tesztre se biztos ,hogy meglátjuk a kocsit teljes valójában ahogy amerci csinálta tavaly.
Itt van a költségsapka és mégis kerül két kocsira pénz .
Meg amit már régóta mondogatok, hogy anynira miliméternyi terük van a csapatoknak változtatni, hogy egymástol se vagy az elözö évi kocsihoz képest se lehet megkülönböztetni öket.
Ezekre is jó lenne valami olyan szabályt kitalálni, ami nagyobb szabadséágot ad a csapatoknak, hogy akár 10 különbözö irányt is lássunk.
Az F1nek ez a célja nem az , hogy egyenautok sporolásos körversenyét nézzuk, hanem , hogy egy adott kritériumot ki hogy tud megoldani . -
#180964 -
#180963 -
#180962 Hát a RB kocsibemutatoja is egy nagy kaki volt.
Ők sem mutatták be az uj autot, de a festés se nagyon változott a tavalyihoz képest. DE még a elöadáson sem mondtak semmi részletet , hogy min változtattak.
Ez inkább volt egy márka népszerüsités és a Ford bemutatása, mint egy uj kocsi felfedése. -
#180961 ez csak a festés bemutatása a 2023as auto sajnos még sehol, ebbol akkor sem látnád mi a különbség ha kontrasztos lenne a háttér. -
#180960 Nem kell, hogy jól nézzen ki, csak legyen gyors és legyen pénz (nem 1 gamm Money hanem MoneyGram )
Számomra ez a fekete festés a fekete talajjal-háttérrel nem a legelőnyösebb kombónak tűnik a jármű szépségének bemutatására, de nem értek a fotózáshoz meg a dizájnoláshoz, lehet, direkt akarnak visszafogottak lenni
Utoljára szerkesztette: sure, 2023.01.31. 19:15:40 -
#180959 -
#180958 -
#180957 -
#180956 Nem tudom, hogy ha redditről linkelek, akkor betölt-e a fórumon a kép, ezért spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha nem töltene be: Yearly Ferrari hype train -
#180955 Igen ez pontosan igy lesz idén :D Örülnék egy fasza kiélezett szezonnak de amig megint nem jön a nagyobb szabalyvaltoztatas addig Max befogja huzni a szezonokat -
ToxiMaxi #180954 Mondták, hogy nem a kiskapura építik a koncepciót. Egész korrekt interjú volt. -
#180953 tűpontos!
az ASton is azt nyilatkozta, hogy 90%ban uj auto lesz aero ugyileg és , hogy találtak megint valami kiskaput. A kérdés márcsak az, ha majd olyan az a kiskapu amire a kocsit épitik és az FIA jo szokásához hiven, betiltja akkor megint mehet a kuk-ába az egész és kulloghatnak a végén a mezonynek és ALonso megint a tökét kezdi bökögetni . -
#180952 -
Stockbauer33 #180951 Nagyon jó az élmezőnybe mindegyik.Megérdemlik a VB címet.Nagyon sok volt tavaly a technikai hiba.Kiváncsi leszek idén hogy muzsikálnak.Ferrari feléledhetne már végre