• HuHam
    #178241
    Rég nem jártam erre. Amit látok az, hogy Verstappen egyre több kritikát kap. egyre több embertől. Amit persze egyesek inkább HamiltonFan eszetlenségnek neveznek. Ugyanazok, akik újra és újra jönnek olyasmivel hogy 'sose büntetik' - talán kevesebbet kellene járni a versenyközvetítés közben a bár felé :-) Vagy felvenni a versenyt és megnézni alaposan. Letölteni is lehet, valami 6-8 nyelvű hanggal.
    Példa: https://f1carreras.activo.mx/t8-carrera-ronda-03-portugal-2021

    Az M4 közvetítések elég jók, a kommentátorok is értenek eléggé hozzá, bár néha mint ha nem látnák a nyilvánvalót. Nem hallottam olyat hogy a Mercedes alacsonyabb leszorító erővel ment a Dzsiddai versenyen, pedig mi más magyarázza az első szektoros lemaradást, aztán a gyors utolérést az egyenesebb 2-3 ban ? Sajna, nemigen volt alkalom felbecsülni mennyire is lehet itt előzni, a sok V(SC) és leszorítás meg hasonló miatt. Nálam az messze nem az év versenye.

    Amúgy, amikor Max elkezdte azt az utolsót a kvalin, ez első kanyrban is millimétereken múlt. Mondtam is hogy itt fallal való koccanás lesz vsz. Igen, nagyon jól tud a határon menni. De ez most túl a határon volt. És sem ember, sem autó az úton nem annyira precíz. Lehet hogy teljesen úgy fékezett mint azelőtt, de a pálya állapota változott egy nagyon picit, és az elég volt.