182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#180710 2023
Gasly -> Alpine
De Vries -> Alpha Tauri
-
#180709 Ámen. -
Ezek a japánok...
-
#180707 A logikátlanságát kritizáltam és a józan észt, mert amikor meleg van akor beöltözik mintha aszibériába lenne most meg oda megy olyan rugába , hogy a melegitot kel magára teroiteni, hogy ne fázzon. ez volt a kritika, mert a jozan észt és a logikát a divat majmolása és a feltunési viszketegség felül irja. -
#180706 A #180701 -ben mi a kritika? Hogy épp nem visel olyasmit, amiért kritizálhatnád, tulajdonképpen azt várod, hogy olyasmit mondjon, tegyen, viseljen, hogy lehessen róla negatívat mondani, és csalódás, mikor nincs mibe belekötni rajta. Még ha a gumimelegítő paplanra tettél volna megjegyzést, az legalább releváns lenne.
Értem. Illetve nem, de nem baj.
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.10.07. 18:42:41 -
#180705 Nálad ez ostoba gyűlölet, nem más... :D -
#180704 -
#180703 ez a baj a mai viággal, ha valami olyat mond valaki ami egy kicsit negativabb kritikát jelent akkor az csak is gyulölet lehet. Egy szoval sem irtam, hoyg gyülölném, egyszerüen ez a fajta extrémitás és viselkedési norma számomra nem fér bele egy olyan nevezzuk élsportolonak akire a felnövö generáciora mint példaképként lehetne felnézni.
Attól, hogy nem értek valamivel egyet és más a véleményem még nem vagyuk gyulölet és rasszista, de ha a másik oldal mindig azt sajkózza, hogy fogadjuk el a másikat mint amilyen akkor ök is fogadják el azt , hogy vannak olyanok akik meg nem tetszik az , hogy ilyen dolgokat csinál, ennyi.
Régebben is ugyan igy volt, csak akkor tudták helyén kezelni az emberek manapság meg már egyböl besértödnek mindenen és szankcionálják azt akinek más a véleméánye.. -
#180702 Ha épp nem valami extrém ruhát visel (bár a gumimelegítőnél etrémebbet még nem láttam rajta), akkor is bele kell rúgni, csakazértis. Elképesztő ez a zsigeri gyűlölködés HAM irányában, pedig idén kvázi a légynek sem árt a pályán nyújtott teljesítményével...
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.10.07. 17:19:33 -
#180701 most mé nem vette fel a kötött szopo állarcot? a 25 fokba meg abba mászkált. -
#180700 -
#180699 -
#180698 -
#180697 -
azért a fal durván féktesztelte Hamiltont... eléggé dangerous driving volt... -
#180695 -
#180694 Nem tudom bealudtam .. :) Csak ezt az M Norbit felejtenék már el :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.10.02. 20:18:28 -
#180693 Én Verstappennek drukkolok, de Norbi nekem ma már sok volt. Nagyon ment a felsz##pás.
Mikor Hamilton, megpróbálta a vizes oldalon a féktávot ment a "nem értem, mire gondolt...ott nem lehet" meg "elbambulta", mikor meg Max kb esélytelen módon, felniig égette a gumit akkor persze "Ezt meg kellet próbálni..." -
#180692 nem értem, hgogy minek volt ennyi SC és VSC , a felében simán meg lehetett volna oldani sárga zászloval, föleg az elsö Chou kiállásnál amikor ott volt a megnyitásnál csak be kellett tolni, és amiatt 2 körig benn volt a SC
és itt most eléggé egyutt volt a mezony volt uresjárat a pályán hozzá -
#180691 Ugye hogy fincsi lett végül? :) -
#180690 Ezért safety car? Vsc bőven elég lenne... -
#180689 Lec odabassza magát, Perez elrontja a rajtot.... -
#180688 Mi a fincsi benne, lehet futam se lesz ?! :)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.10.02. 14:01:37 -
#180687 Zuhog az eső, fincsi lesz. Remélhetőleg nem Spa '21 módra... -
#180686 -
#180685 -
#180684 -
#180683 -
#180682 -
#180681 HTTP 404
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#180680 -
#180679 :)
Ahogy írtam, másként látjuk a világot. -
#180678 ezen jót röhögtem köszi... egészséges világnézet, meg a Hamilton szurkolók -
#180677 csapaton belüli bajnoki csata az sosem jó, erre rengeteg példa van, az F1-ben és az F1-n kívül is, nagyon komoly feszültséget generál csapaton belül is, szerelők, mérnökök között, és persze a versenyzők közt is. Nem feltételen Senna/Prost,...ott volt a MotoGp-ben Rossi-Lorenzo, és az elhíresült falhúzás a csapaton belül.
Ideálisnak az mondható ha csapatok küzdenek egymás ellen, csapaton belül pedig megvan a harmónia, vagy azért mert le osztódtak a lapok, vagy azért mert egyértelmű az erősorrend, és jól tudnak együtt dolgozni autót fejleszteni.
Ez a természetesen jó állapot, mint csapategység szempontjából is, küzdelem a rivális csapat szakemberei ellen, illetve a versenyzőnek is fontos az hogy mindig legyen egy misztifikálható ok, ha nem eredményes...és az a másik technika..mert jobban kezeli a gumit, mert jobban sikerültek a beállítások, mert eltérő koncepció és az adott pálya jobb....mindegy, de ahhoz hogy egy versenyző önmagába vetett hite lassan kopjon ezek kellenek. Azonos autóban sokkal drámaibb ez a folyamat egy vereség után ahogy én láttam.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.09.29. 21:39:49 -
#180676 tök sokszor elmondta, de magamtól copy/paste mert valahol már linkeltem
„Azt kívántam, bárcsak ilyen szoros maradna. Szeretném, ha a Forma–1 ilyen szoros lenne, ha hosszabb ideig lehetnénk ennyire közel.”
2017. 10. 23
Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.09.29. 21:30:14 -
#180675 Természetesen valószínűleg minden F1-es versenyzőnek az lenne a legnagyobb "álomkihívás", ha a teljes mezőnyt egyforma autóban tudná elverni. A valóságban a nagy techikai fölényben levő csapatnál kvázi csak a csapattársad az ellenfél, de Rosberg visszavonulásával ez Hamilton számára nagyjából véget ért, valahol megértem, ha hiányolta a kihívást az idei év elejéig. Most itt van a kihívás, egy gyengébb Merci erős csapattárssal, és a kezdeti látszólagos megzuhanás után szépen összeszedte magát, benne szerintem még megvan a bugi, hogy jövőre esetleg még oda tudjon csapni egy utolsót. -
#180674 hol mondott ilyet ? csak vigyorgott, hogy milyen jo , hogy senki a nyoműába se ér. de ha mondott is ilyet azt nem gondolta komolyan. -
#180673 Ahogy írtam akkor is amikor nála volt a nyerő technika akkor is azt mondta hogy szorosabb mezőnyt szeretne. -
#180672 Alapvetően azért szerződik egy versenyző hogy versenyképes technika legyen alatta, amivel versenyt tud nyerni. Aztán hogy ez a nyerő technika mennyire került technikai előnybe a többihez képest ahhoz kell a többi is,...amire a technikai előnybe került versenyzőnek nincs ráhatása. Ő a csapat szakembereivel azon dolgozik hogy a csomagból kihozzák a lehető legjobbat.
A Mercedes dominanciához kellett az is hogy a Red Bull-nak gyenge erőforrásai voltak. A Ferrari defektusa, a Renault fillérbszása... illetve a Red Bull-Renault feszültség, egyszóval az ellenfelek nem tudtak ellenfelek lenni (ahogy ez most is igaz a Mercedes csomagjára, a Ferrari csomagjára...stb.)
A versenyzőnek nem kedve ellenére való a versenyzői közeg, a versenyhelyzet...ebben nevelkedtek, ezért csinálják,...a nézői belelátás egy más szemszögből érkezik, nagyon kevés néző az aki élvezi a versenyhelyzetet, ....mondjuk a munkahelyén, jóval jellemzőbb az a vágy hogy egy kényelmes előnyben, az éppen elegendő energiaráfordítással szerezze a mindennapi sikereit.
Sztem ez egy valós félrehallási lehetőség, és ezzel nem cáfolom a véleményezésedet, csak inkább azt tartom valószínűbbnek hogy Vettel bsztatja a saját helyzetéből, Rosberg pedig (ahogy Hamilton is) valóban szorosabb versenyzést szeretne.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.09.29. 19:37:01 -
#180671 igen nézd meg az 180666 os hszben a videot ,mennyire hangoztatta ,hogy legyenek közelebb egymshoz az autok , jaaa nem.
meg most az zavarja, hogy verstappen, elöbb lesz bajnok mint a szezonzáró
DE az nem zavarta mikor a 8 bol 5ben ugyan ez volt csak az ő javára.