• Malibutomi
    #178236
    Nincs szabalyok szelleme csak"kocsoghemiltonhajramaxkiralyvagy"

    Azok az emberek akik Maxra azt mondjak hogy igy kell ezt tokos gyerek, Braziliaban is eltettek hogy milyen jol kiszoritotta Hamiltont, esdemerszabalyos hat nincs bunti...most hirtelen Hamilton teljesen szabalyos elso kanyaros kiterelesen fel vannak haborodva mert hat szegeny Max amiatt vagta le a kanyart es kerult elore hat miaz hogy buntetest kap.

    De egyebkent nagyon szomoru hogy a legtobb ember aki ,szemetFIA-zik, meg kocsogmercizik meg a szabalyokat sem ismeri. Megy a hiszti hogy miert nem kapott Hamilton buntetest mert lemaradt a felvezetokoron Maxtol, vagy Bottas a a boxba menet. Egyik sem volt szep, jatszmazas volt, de szabalyt nem szegtek vele.

    Lehet sajnalni Maxot hogy mindenert ot buntetik vagy latni hogy epp ideje volt, mert abbol pl kezdett rendszert csinalni hogy belso iven bebombaz esz nelkul ugy, hogy eselye nincs elfordulni aztan felteszi a kezet hogy hat en voltam elorebb...meg egy versenyen ket kanyarlevagasos elonyszerzes....


    Az utkozeses buntetes szerintem baromsag volt viszont...hagyni kellett volna a fenebe, egyikuk sem esett ki az autok nem serultek, nem ertettek meg egymast vagy ravaszkodtak tokmindegy.
    Illetveva legtisztabb az lett volna ha Masi kimondja hogy elbasztuk nem szoltunk a mercinek idoben, de hat arra varhatunk ugye.