• sure
    Tetszik ez a gondolatmenet! Én azon kevés naiv ártatlan kislányok közé tartozom, akik próbálnak abban hinni, hogy

-Masi, a FIA, a FOM, meg a tuggyukkik, nem szándékosan próbálják direktben befolyásolni a VB kimenetelét, hanem időnként tényleg szimplán csak töketlenek és ennek eredményeképp következetlenek. Nem tudom, csak nekem tűnt-e úgy, hogy Masi hangja remegett, illetve hallatszott-érződött rajta a nyugalom-ráerőltetés - hogy vajon attól, mert tele volt a gatyesz meg szorultak a golyók, vagy csak síkideg volt, mert lett volna jobb dolga is, mint telefonbájcsevegni a RB meg a Merci képviselőivel?

-a Merci, a Red Bull, a McLaren, a Haas, meg egyik csapat sem csal szándékosan olyan módszerekkel, megoldásokkal, amik az épp érvényes szabályoknak nem felelnek meg vagy esetleg korábban betiltották.

Most tulajdonképp semmi nem tiltja, hogy akár minden második versenyre új motort vagy bármit hajíts be és benyeld az érte járó büntit. Ki tudja, jövőre lehet, hogy ez lesz a normál ügymenet a topcsapatoknál. Vagy mondjuk ha a RB-nak tényleg "saját" motorja lesz, az is előfordulhat, hogy valódi megbízhatósági okok (lerohadás, elfüstölés, DNF) miatt kell idő előtt, az ideinél többször cserélniük.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2021.11.17. 15:40:05