Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Austin-ban a kiszorítás még egyértelmű volt,...itt jegyezték, és újra az 'engedjük a kemény versenyzést' tolják..kb. mint amikor Leclerc kitette féktávon Hamilton-t,..azt engedték.
Ocon már nem volt ilyen szerencsés..
"
„Nehéz hétvégénk volt Monzában, keményen dolgoztunk ezen az autónknak nem igazán fekvő pályán. Több incidensnek is tanúi voltunk a futamon, azzal pedig egyáltalán nem értek egyet, ami velem történt a versenyen” – ecsetelte véleményét Esteban Ocon a Motorsportweek.com hasábjain.
„Én kaptam egy ötmásodperces büntetést, mert leszorítottam Sebastian Vettelt, de pontosan ugyanez történt Charles (Leclerc) és Lewis Hamilton között 2019-ben, a Ferrari-pilóta azonban nem kapott semmit. A pálya azon a szakaszon folyamatosan szűkül, valóban volt köztünk egy kis összeérés, de egyik autó sem sérült és folytathattuk a versenyt” – tette hozzá Ocon.
"
Majd ha esetleg Hamilton szorítja le a tökmindegykit, akkor majd megint szabály lesz hogy nem lehet a másikat lekényszeríteni a pályáról....
Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.11.14. 21:16:07