Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én ezt totál másként látom, ..mármint a Bottas néha bezavar részt, konkrétan egyszer sem emlékszem hogy Bottas bezavart volna Verstappen-nek, egyetlen egyszer sem. Olyanra pláne nem mint Perez a Törököknél, vagy most. ...egy rohadt nagy mázli hogy ez nem Perez második éve a red Bull-nál és ezért messze nem ideális beállításokkal jön ki a pályára a hétvégéken, ennek ellenére annyi ponttal van Bottas mögött mint Hamilton Verstappen mögött. ...és erős az érzés bennem hogy meg is fogja előzni Bottas-t.
Nem tudom miért esel túlzásokba Perez és 'C' liga kapcsán, ...nos nevezzük C ligának a pontszerző zónán kivülieket, hát pont egyformán állnak.
Sőt, Bottas-t megmentette az összehasonlításban hogy Imola-ban ütközött Russell autójávaél, mert egyébként vállalhatatlan volt amit csinált azon a futamon.
Perez-t pontszerző helyről hozták ki Silverstone-ban hogy elvegye Hamilton-tól a leggyorsabb körért járó egy pontot, úgy hogy lett volna még esélye feljebb lépni, legalább még egy helyet.
Bottas-t meg kiszedték a 12. helyről Ricciardo mögül ahol az egész futamot töltötte.
-
Az meg hogy Bottas demotivált lenne....hát édesf@szom, olyan eredménystatisztikát kapott amit az életben össze nem hozott volna a kvalitásai okán, Hamilton sem nyert volna ennyi bajnoki címet a Mercedes nélkül az is ziher, de Bottas futamot sem...valszeg már a FormulaE-ben menne aprópénzért vagy mittomén.
Szal én meg qvára nem értem meg hogy most meg van bántódva és ezért talán kicseszik a csapatával és a csapattársával.....
Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.11.10. 09:26:44