FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hamilton 2013-tol húzott le 9 szezont most kezdte a 11-et kihagyasok (1 verseny) nelkul.
Ebbol az következik mennyire megnőtt a futamok száma így ez a rekord irrelevans
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Csak azt felejti el, hogy hosszú volt "mindenkinek" az a 8 év, amit a Merci dominált. Ez az F1 leghosszabb dominanciája, ami már nem kicsit volt unalmas.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2022.03.28. 18:12:38

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Veréb Gabi nemnyomott szopránt az előző Ferrari kettős futamgyőzelemnél <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2022.03.28. 10:48:59
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Bahrainban is csalóka volt kettejük tempója , mert ott Russel kicsit gyorsabb volt mint Hamilton , csak Hamilton hamar megkajálta a gumikat és beesett a tempója ezért hozták friss gumikért 2x...Russll maradt kint tovább , mer5t még mindig jó volt a tempója és eközben a friss gumikon persze sokkal gyorsabb volt és ezért nyólt csak el Russeltől... Kerékcserék után is Russel szintén gyorsabb volt a kivezetőkön is
persze amíg tempóban a Merci a senki földjén van fix harmadik erőként addig ez a kutyát sem érdekli , de ha a nyers adatokat nézzük akkor bizony az elmúlt 2 futam alapján Russel versenytempója több mint biztató számára...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezután majd jobban telibszarom őket ! 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Ráadásul stratégialiag sem lehet rá készülni.
de ahogy most van ez igy teljesen rossz, hogy olyan versenyzőt is büntet aki nem tehet rola és van hogy olyat meg elönyhoz juttat akit nem kellene.
És amlyen manapság a BSC és SC behozatal és az autok eltakaritása a pályán simán lehet ez az FIA kezében egy izgalmi factor emelo , hogy kényuk kedvukre igy beleszolnak vele a versenybe.
Most is ott voltak a kocsik a megnyitásnál és ugyan ugy ott voltak 1-2 korig, hogy senki nem nyult hozzá amig nem lett SC , és amikor bennvolt akkor is ugyan ugy elmentek a versenyautok pár méterrel nagy sebeséggel a birok mellett mintha ugyan ezt csak sárga zászlo mellett tették volna .
Manapság mindenért SC van nagyon ritka, hogy sima sárgánál mentenk a kocsit és a versenyt nem befolyásolják vele.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
szerk: áá tényleg. nekem úgy tűnt, bal kézzel ott járt, ahogy ugrált a csaj.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2022.03.27. 20:40:54
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
kár érte 😞
Visszajátszák. <#taps>#taps>
Idióta kommentátor: "sEnKi NeM kÍvÁnCsI eRrE aZ eLőZéSrE!" <#falbav>#falbav>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

aztán később meg dönt a vakszerencse, mert értelmes aurtóverseny itt az életben nem lesz az szinte biztos ... főleg ilyen pályamunkásokkal ... 😄 Ki is dobhatnánk dobókockával épp ki jön jól ki a piroszászlókból, SC-kből ...
Plussz ferka azért elég becsülettel delfinezik szerintem ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.03.27. 13:12:23
Nagyon azért nem kell szégyenkezniük ! 😛
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.03.27. 13:08:00
P6,P11,P12,P15,P16,P17,P18,P19
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)