Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Persze, birka ...
Russell egy egykörös Grosjean, csak sokkal jobb technikával. Ennyi. Persze liheghetsz. hogy mekkora ász, de mitől is? Idén bejött neki pár verseny, na oké, de a Latifinak is! A Haas meg az Alfa roppant gyengék évek óta, ő viszont évek óta egy Mercedes motoros autóban ült kb. nulla teljesítménnyel. Idén még szarabb a Haas, mint tavaly, kezdőkkel, az Alfa pedig szenved a Ferrari motorja miatt. Russell a magyar nagydíjig, ahol leamortizálták a fél mezőnyt, a boxban büntették a maradékot és ott pontokat szerzett, majd Belgiumban egy jó időmérővel esőben nulla versenyen célba ért pontszerző helyen másodiknak. Olaszországban pedig Hamilton és Verstappen koccant, Gasly is kiesett, és ismét pontszerző helyen ért célba, majd jött egy újabb esős nagydíj, a végén drámával. És előtte?
Lehet itt birkázni, de nem látom az eredményeket, csak a hypeot. Azt, hogy az éppen aktuális autóval esélye van a futamgyőzelemre (nem jött össze), az hol érdekel? Az lett volna a szép, ha azzal az autóval amivel Hamilton előtte zsinórban négyet (?) nyert meg nem küzd a győzelemért.
Egyébként meg nem írtam, hogy szar, csak nem tartom sokra. Semmivel nem több eddig, mint egy Grosjean. Csak elképesztő a hype amit nyomnak. Konkrétan építik fel az új Hamiltont. Elég nehezen is szülték meg őt oda. Verstappent akarták, de az maradt, Leclerc nem volt szabad, Bottas meg nagyon gyenge volt az utóbbi években. De ők tudják. Lehet, hogy első helyről nem fogja elqurni, de én kiemelkedő teljesítményt nem láttam tőle azért, hogy a Mercedesbe ültessék. Most persze lehet azt mondani, hogy szar autóban ült, azért nincs eredmény, de más klasszisnak azért ez össze szokott jönni. Mondom ezt úgy, hogy már 10 kap pontot, nem csak hat, mint holmi Alonsok esetében történt.
És lsz ne személyeskedj, én se tettem soha!
Amúgy, a nyolcvanas évek óta nézem a F1et. Láttam pár dolgot, és ált. eltaláltam kiből lesz valaki.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.10.01. 22:34:24