FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebben említette valaki a csoportban, hogy az lenne jó ha a bírák csak virtuális modelleket látnának a balesetekről. Nem tudnák ki kicsoda. Szerintem is az lenne jó. Következetes, objektív döntések kellenek, nem pedig töketlenkedés.
\"If in doubt, flat out!\"
DE ez amit most csináltak, ez nekem egy beismerése annyak , hoyg elbaszták az utolso versenyt és nem igy kelet volna végződnie, de nem válalta érte senki a felelöséget nyiltan csak siunyiba kirugtak egy bünbakot, mert addig mig nem támasztják alá tényekkel addig ez csak egy áldozati bárány, hogy a többiek meneküljenek.
Egyébként is ez a szabályzási rendszer nagyon szarul müködik. Mert csinálnak egy szabályt erre kitalál egy csapat valamit ami megfelel a szabályoknak, de egy másik csapat kifogásolja, erre változtatnak rajta.
Ez nekem nem annak tunik ,mintha az FIA lenne az irányito szervezet.
Mert azt kéne ilyenkor mondania, hogy oké vettem az érvedet ,de ebben az évben ez van ezt fogod szeretni, találj ki valami ellenszert rá , nem mindenféle dedós árulkodások miatt folyamatosan változtatok a szabályokon.
Ez olyan mintha két ovodás össze veszne azon, hoyg mit kell csinálniuk és az ovonéni meg ugy modositgat a feladatokon hogy az ovodások mondják neki. attól fuggöen, hogy épp melyik ovodásnak adnak igazat. vagy kedvelik jobban .
#179374 "sajtos programok" 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Mert az FIA sem részletezte, hogy miért rugták ki Masit. Hiszen ha szabájszerint járt el akkor nem hibázott igy miért rugták ki miatta ha meg rossul döntött akkor meg nem lenne ugyan az a végeredmény.
DE mivel az FIA modositotta a szabályt igy közvetetten elirmerték, hogy massi hibázott, mert bár a szabály lehetövé teszi, hoyg csak pár autot engednek el az SC-nél, de erre ezelött sosem volt példa és ezért is konkretizálta most a FIA.
DE ahogy lenni szokott annyira agyonbonyolitkják a szabályokat és a szovegezést, hoyg mindig lehet találni kibuvot és kivételt, hogy miért dontenek egyszer igy másszor ugy.
A másik témára , meg sztem ezt a covid teszteléses dolgot már modosithatnák , mert a legtöbb helyre amugy is csak ugy engedik be a csaptokat, hoyg oltva kell , hogy legyél, igy ha pozitiv tesztet is produkálsz, (ami tegyuk hozzá nem 100% os ) akkor ne kelljen kihagynia versenyt a pilotának ha nincs komoly tunete, ezt az orvosokkal konzultálva le lehetne kezelni és szabályozni, hogy akár rádion keresztül akár maszkban távolságtartással és a sajtos programoktol valo mentességgel együtt engedjék versenyezni, hiszen a verseny alatt amugy is egyedul van és sisak is van a fején , DE egy poziotiv teszt miatt akár 25 vagy ha egymást követö héten van futam akkor 50 pontot eldobni magátol az azért eléggé szar dolog, és most már a náthánval megegyezo a covid is.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
a legrosszabb,hogy dokumentumsorozatként van beállítva,közben meg csak a $-ról szól az egész.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A fő probléma meg a sorozattal az, hogy semmit nem tudni meg többet mint szezon közben.
Nincsenek megmagyarázva a miértek a csapatok részéről, pedig itt lehetne helye neki, hogy mi volt és mit miért ugy csináltak ahogy , persze az adott titkolozásos szabályokat betartva, hogy amit nem akarnak a csapatok elé tárni azt nem, de a többit igazán elmondhatnák.
Legalább az ö verziojukat is meghallanánk, nem csak a sajtoét.
ÉS csak a piloták és a csapatvezetőkről szol az egész sorozat.
Pedig sztem ezt lehetne a háttéremberekre is kihegyezni, hogy ök is megkapják a maguk idejét.
Gondolok itt a csapattagokra szerelökre és a gyárban dolgozokra.
Mindig elmondják, hogy milyen keményen dolgoznak és ,hoyg milyen nehéz nekik, de sose mutatják meg ezt, elismerve a munkájukat.
ŰEz ugyan olyan mint a repülésben mindig csak a pilotákat emlitik a szerelöket sose, pedig nélkülük, nem repülne egy pilota sem.
ÉS föleg most a nagy szabályváltozás kapcsán lehetett volna arrol is egy kis felvilágositás, hogy technikailag , hogy alakitották ki a kocsikat mit és hogyan fejlesztettek rajtuk a szezon alatt.
DE eheelyett csak szntiszta bulvárt kapunk ami az érintett elmondásai alapján mégcsak nem is teljesen ugy történt ahogy a végső összeváfgás után megmaradt.
Párszor volt, hogy egy másik rádiozást vagy nyilatkozatot adtak be mint ami a képen volt ez eléggé félreérthető helyzetet is okozhat.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.03.14. 19:01:06
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Alonso és a ring kimaradt (ez elképesztő volt számomra, főleg, hogy Perezt viszont nem hagyták ki)
-a részek összekötése továbbra is ZS kat
-kimaradt futamok, még olyanok is, amilyenek, de azért pl. Hamilton visszatolatása, Lando kiesése jobban kivesézve az első győzelemkisérlete kapcsán???
-viszont Totoból egy hőst csináltak, Hornerből egy káromkodó f.szt, Masiból pedig egy bólintójánost és eltolták a felelősséget róla
-az évadzáró pedig kritikán alulira sikeredett (azt már nem is írom, hogy addig szinkronnal néztem, de annyira szar volt az utolsó rész magyarítása, hogy az vmi szánalom, még a No, Michael, No -t se sikerült összehozni magyarul)
-tavaly seggnyalták a távozó senkiket (Albon, Hülkenberg, stb.), idén egy szó se esett Raikonnenről, sem Giovinazziról. Legutóbb, a szezon előtt Mazepinről, pedig mindegyiket még a sorozat megjelenése előtt menesztették! DE a Haas és az Uralkali a 10ből 1 részt kapott ...
stb.
És mindezek mellett unalmas volt az egész. Ebből a szezonból többet ki lehetett volna hozni. De legalább - bár a ringes résznél megpróbálták ezt megcáfolni, számomra sikertelenül - kiderült a beszélgetések és a barátnős jelenetek kapcsán, hogy - ahogy gondoltam korábban is - Russell egy beképzelt f.sz.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.03.14. 18:56:05
Pussssztító <#idiota>#idiota>, nyakkendőm se tudom bekötni
Isten nem bottal, hanem VMware.
Per Aspera Ad Inferi.
És a közvetitéseket meg a kocsibemutatokat sem .
Egyedül a sky sporton láttam amit YTra tettek fel ,de mást nem igen
Arról, hogy a magyar M4 adna valamit rola se tudni, egyáltalán online elérhető valahol ingyen és korlátozásoktol mentesen ?
Legalább is olyan nagy fejlsztéseket nem látni egyik kocsin sem , föleg nem a redbullon, pedig ok, mondták, hogy akár még radikálisabb is lehet a második tesztre
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mert akkor azért van mit tenni a csapatoknak, hogy a számozásoktol esetleges eltéro személyes sponzorfeliratokig meg az ulés pedál átszerelése plusz a teszthez valo beállitás.