Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mondjuk Bottast direkt hátra tenni, hogy majd ő feltartóztatja Gőzhengertappent, eléggé öntökönszúrás, ennyire még talán te is tudtad volna tartanii a hollandot... :) . Az eső előtt 14. helyen poroszkált, le is maradtam róla, hogy sikerült odakeveredne végül az ötödik helyre; VER mellett ő a nagy máknyertese a hajrára lezúdult esőnek.
Nem igazán értem, miért sír mindenki szája, brutáljó futam volt, kvázi bármilyen irányultságú szurkolónak. HAM-nak nem az ölébe pottyant, rendesen meg kellett dolgoznia a századikért. VER / a RB a lehető legjobbat kihozta végül a hatalmas hendikeppel induló versenyből. A Ferrari szintén jó futamot ment, dobogó lett végül. Senkinek nem kellett hogy kedvezzen senki FIA/LÁNYA (hacsak nem feltételezzük, hogy ők fújatták az esőfelhőket a haditengerészettel a pálya fölé), egymást csak Troll meg Vesztel rakta majdnem ki. Igen, kár Norrisért, 19-re húzott lapot és nem jött be, van ilyen, de már nagyon érik neki a futamgyőzelem, össze fog az jönni.