FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

b-type
Igazából inkább mindenki szenved.. van aki jobban és van aki kevésbé.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sippie
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ennyi erővel az arab országokat miért nem zárják ki, mert a nöi jogokat szemmibe veszik?"
Pénz beszél, a multik meg országok meg képmutatnak. "diversity, meg egyenlőség" addig számít, amit több pénzt nem ajánl az aki leszarja.
repvez
hogy a témában is szoljak, az első tesztnap után egy kicsit számomra érdekes, hogy a teljes kocsit megváltoztatták a csapatok és mégis mindenki szinte hiba nélkül körözget a pályán, mig az elmult években a téli tesztek alkalmával amikor szinte lényeges változás nem történt sem a kocsik kinézetében sem a motor formulában, mégis volt ugy, hogy fél napokat a garázsban szerelték a kocsikat mert valami nem müködött.

Meg olyan jol sikerült a motorok hangjain változtatni, hogy most már füllvédő nélkül és a pálya mellöl tudnak ugy riportot késziteni a riporterek, hogy nem nyomja el az autó hangja azt amit mond, szép teljesitmény.
Sajnos, bele fog szólni a politika, ez elkerülhetetlen lesz, még ha az adott versenyzők és csapatoknak, ehhez totál semmi közük, hogy hazájuk politikai vezetése mit is csinál. Nem lennék meglepve ezen. Pláne, ha elhúzódó eseményekre kell számolnunk. Az orosz futam, az lehet ki lesz lőve, még ha a csapatokat és a versenyzőket ez nem érinti majd, abban a téren, hogy részt vesznek, a többi futamon. Amiket felvetettél, azt is pont a politikának köszönhetjük, szemet hunyva mindezek felett.

Focis téren:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az UEFA már eldöntötte azt, hogy máshol tartják meg, az idei BL-döntőt, elvéve Szentpétervár-tól.
repvez
Csak elmondja nekem valaki, hogy miért kell a politikát belevinni ebbe? mi köze van egy autoversenyhez abban, hogy épp mi történik máshol ?
Természetesen ha biztonsági kockázat és háborus terület akkor igen lépni kell, de amig csak annyi a kifogás, mert orosz származásu a versenyző és a csapat orosz szineket használ és orosz országban tartják a versenyt addig ez egyszerü diszkriminácoio és rasszizmus.
Már mennek a peticiok, hogy mazepint ne hagyják versenyezni, de neki mint egyén mi köze is van ahhoz, hogy az országa mit tesz ?
Ennyi erővel az arab országokat miért nem zárják ki, mert a nöi jogokat szemmibe veszik? vagy az amerikai pályákat amikor ök meg megtámadtak olyan országokat ahova semmi társadalmi érdekeltséguk volt értsd irakban és egyiptomban meg koszovoban semmi amerikai támadás nem történt ami miatt meg kellett öket támadni.
Vagy most kinában miért is ment el mindenki versenyezni és miért is nem bijkottálták ha annyira ellenzik azt amit ott csinálnak és mert diktatura?
Ezt a politikai vonalat minden téren el kellene engedni és versenyezni addig mig a verseny lebonbypolitásában nem okoz problémát.
Az kis Schuminak szívás lenne.
Sippie
kitiltják a Haast meg Mazespint?
Szerintem mindenki mást is, aki orosz érdekeltségű.
Magnum PI
Az orosz nagydíjat ki lehet húzni a listából szerintem

mcmoha

mcmoha

HTS s3rg1nh00
az arabok 10x annyit fizetnek érte,mint Barcelonában mindenki összesen.pénz beszél,kutya ugat...egyébként nem akárki mehet be,pl.a magyar stáb sem ment el mert nem lehetnek a boxutcában amikor autó van a pályán és nem készíthetnek felvételeket mozgás közben.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

repvez
igen én is ugy látom, hogy a haas-ban van a legkevesebb agymunka látszatra és nem igen látni, azt a két évet benne amit az auto fejlesztésére szántak összehasonlitva a többiekével ,semmi olyan kirivo megoldás nincs rajta . mintha nem mertek volna elrugaszkodni nagyon a szabályok adta lehetöségekben csak finomitottak egy kicsit a bemutató auton .
repvez
A haas lemaradt.

Látom , hogy a sajto mennyire ki van zárva csak ugye a normális látogatokat kellett kizárni, akik nem arabok és nincs anyni pénzuk és idejük, hogy elmenjenek abu dabiba a tesztre ,de ide el tudtak volna menni megnézni a kocsikat .
Ennyit arrol, hogy a közönség számit és nem a pénz

__Jacek__
Főleg a festésre ment el az idő 😄
repvez
Sajnos én nem várok semmi használható és érdekes dolgot, mert ez is majd egy klisé halmaz lesz ahogy az eddigi nyilatkozatok. Ilyen általános ,feltételes modba megfogalmazott mondatokat . Meg bizonyitékok híján majd lehet pont az ellentétes dolgot mondják mint amit valójában csinál a bizonyos elem.
Nyomós érv, ha előtte falba rakták a kocsit és nincs mit megmutatni, mert még mindig szerelik, de simán lehet, hogy én vagyok naiv. Várjuk ki a végét, aztán mondjunk véleményt.
Visszamentünk az időben... ez a Racing Point! <#nyes>
mcmoha
Első két versenyen pizsamában indulnak. <#nevetes1>

lac coo

mcmoha

Magnum PI
Én attól félek csak hogy olyan semmitmondó magyarázatok lesznek mint az verseny utáni interjúkban. Meg mi van ha lényeges változás a burkolat alatt van?

"Azt az FIA határozza meg, milyen részleteket kell nyilvánosságra hozniuk a csapatoknak. A bemutatóra az autókat már a bevetésre szánt formában kell kitolniuk, vagyis nem rejtegethetnek semmit. Kivételt az esemény alól csak az FIA adhat, erre a csapatnak írásos engedélyt kell kérnie, és nyomós érveket kell felhoznia."

Szuper, már ott a kiskapu hogy ne kelljen mégse megmutatni a lényeget. Vajon a "nyomós érv" beleszámít az éves költségvetésbe? <#crazya>
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2022.02.21. 15:23:52

repvez
Félreérted, nem azzal van bajom, hogy probálják megmutatni, hogy mi micsoda, hanem az, hogy igy mégjobban leterhelik a csapatokat ami nem tudnak a saját dolgaikon dolgozni. még kevesebb teszt , még kevesebb idő ,hogy megtalálják a beállitásokat , és kevesebb idő a szerelöknek, hogy pihenjenek .
Ezért mondom, hogy ennek nem itt és nem igy lenne a helye. És ahogy mondtam, ha lemaradsz ezekrol a közvetitésekrol, mert vagy nem adja a szabadedzést a TV vagy ezeket a bemutatokat,mert csak a quali és a verseny jogait vették meg, akkor pont nem látsz belöle semmit, és neten sem nézheted vissza , mert hivatalosan nem lehetne felvételeket késziteni és nem is akarják ott sugározni.

DE ezért kellene egy hivatalos helyen a neten is adni, hogy bármikor visszanézhető legyen, mindenkinek akit érdekel.
Te nem szeretnél többet megtudni? Szerintem a kezdeményezés papíron jól hangzik. Nyilván sok fog attól függeni ki kérdez, de szerintem ez egy előremutató elképzelés. Vagy neked jobban tetszik az, hogy minden misztikus sötétbe burkolódzik és esetleg 1-2 jólsikerült fotóról lehet tipmixelni, hogy az adott elem milyen befolyással van a versenyautóra?
Emiatt nem fejlesztette az aktuális versenyautóját a Haas 2 éve? Nem valami acélos.
repvez
ez megint végig gondolták?
Sztem nem.
Most , hogy 23 versenyre készulnek és leröviditették a versenyhétvégéket is, sztem nem igy kellene megmutatnia a kocsikat és nem ekkor.
A szabadedzés elött a szerelöknek pont nem hiányzik, hogy elvigyék a kocsibol a kocsit, mig fel tudnák késziteni a tesztre.
A másik alkalommal, meg megint nem jo, ha törik a kocsi akkor elvegyék azt az időt ami alatt sokmindent meg tudnának javitania kocsin a másnapi versenyre.

Egyáltalán minek kettő? meg ha ennyire akarják akkor csinálják meg csütörtökön a sajtonapon, ja hogy eltörölték ...
Akkor meg oldják meg virtuálisra, hoyg azok is láthassák akik nem tudják a közvetitést megnézni ,de érdekli a technikai részletek.
mcmoha

lac coo
Hehe sose láttam még ... 😊

b-type
Sztem te a váltófülek alatti Scud rakétaindító karra gondolsz.. 😊)
Egyébként nem, az a kuplung és némileg eltérő Russell megoldása Hamilton-tól:
kiollózva a videóból, Russell:

Hamilton:

Russell beszállásánál lehet látni a kormányt:

itt pedig a részletes különbség:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Hát szerintem sose volt ilyen böszme kar ... Vagy csak tényleg vak vagyok ... 😊

repvez
A váltó és a kuplung fülekre gondolsz? Mert azok mindig is ott voltak és ekkoraák söt még a jobb oldalon is ott vannak ugyan ugy.
Elég szomoru, ha csak most tűnik fel
HTS s3rg1nh00
"21-en mutatják be az Alpint és Ott már Szafnauer lesz a csapatvezető"<#banplz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

lac coo
amúgy a merci kormányán mi az a baszott nagy kar baloldalt ?

lac coo

Palinko
Hmm én kezdem azt hinni hogy a kopoltyús megoldás nem a legjobb, mert akkor több csapatnak is azt hozták volna ki a szoftverek optimális megoldásnak. Bár a franc tudja majd meglátjuk élesben pontosan mivel állnak elő és hogy azok hogy működnek. Van egy olyan érzésem hogy lehet a nagyon egyedi megoldások nem fognak működni mert akkor másnak is kijött volna hasonló, persze tévedhetek is mert mindig az egyedi megoldások hozzák a tizedeket de általában szinte észrevehetetlen dolgok és nem olyan látványosak.
lac coo
Merci brutálisan néz ki, a legletisztultabb, gyönyörű !

Így elsőre én azt mondom, hogy a bemutatott kocsik közül a Merci meg a Ferrari a legkifinomultabb. Bízom benne, hogy ha a Merci megint hozza a formáját, akkor Russel legalább okoz nekünk izgalmat, különben megint egy dögunalmas év jön, mert a Ferrari még ezt az izgalmas designt is képes elcseszni.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2022.02.18. 20:34:48
repvez
A nagyok közül még a tényleges redbull-t nem láttuk, de én a ferrari meg az alfa tauri autoját gyurnám egybe egy kis mclarennel azokon láttam olyan dolgokat amik egy kicsit különlegesek és jónak tünnek.
Nohab
AnuluWork
Persze ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ez a valósabb kép:

mcmoha

Olyan jön helyette aki a Ferrarit fogja tolni. Ez az év és az elkövetkező időszak a Ferrari korszaka lesz.
Palinko
Na ez érdekes kép itt látszik hogy azért lehetne az autó sokkal rövidebb is amiről beszéltünk.
repvez