• AnuluWork #177170
    Én úgy érzem, és ezt kb. azóta érzem, amikor Verstappen legyintett a győzelem kapcsán, hogy baromi erős a RB. Valahogy úgy tervezték, hogy kiépítenek egy masszív előnyt egyéni és csapatban, mondjuk 50-55 pont, aztán kb. ez kitart a végéig. Ebből megvolt 30+, aztán jött Silverstone és a Ring, mindkettő egy-egy Merci hibájából, és már ők futottak a pontok után. De annyira látszik mennyire erősek az alap pályákon, hogy visszajöttek, hogy most erőből vagy szerencséből tök mindegy Silverstone és a Hungaroring után, és most már csak az a cél, hogy a számukra kevésbé winwin pályákon NE szerezzen több pontot Hamilton, mint Verstappen. Van hátra papíron 7 verseny. Hogy végül mennyi lesz, mindegy, de ezekből kb. mindegyiken győzelmi esélye van a Red Bullnak. Szerintem - ha egyáltalán meg lesz tartva az utolsó futam -, Melbourne-ig megnyerik az egyéni vbt. Addig is mindent megtesz az FIA, hogy versenyben tartsa Hamiltont a háttérben, vsz minden alkalommal hasonló döntések várhatók majd, mert nagyon szeretnék megnyeretni a VBt, hogy Hamilton megdöntse a rekordot, kb. ugyanazért, amiért az angolok pont azzal az utolsó három emberrel rúgatták a büntetőket Londonban ...., utána Russell és Hamilton harca nyomán a RB tényleg minden erejével éveken át halászhat a zavarosban, amit a két Mercedeses figura kavar majd fel. Ha idén nem nyeri meg Hamilton a 8. címét, akkor - hacsak jövőre nagyon nem talál be a Mercedes - már minden nehezebb lesz neki.

Érdeklődve várom a további futamokat. Nagy csata lesz, hacsak a FIA bele nem szól, mint eddig mindig a nyomorult, hülye büntijeikkel.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.09.20. 13:51:44