• Magnum PI
    "Nem ezt mondtam, mert senkit sem szeretném ha megsérülne, de el kellene fogadni az embereknek, hogy nem menthető meg mindenki"

Nem is akarnak. De ha látják, hogy vannak akiket viszont meglehet akkor az megteszik. A halo is már bizonyított nem egyszer.

"átlagembernek ennél spokkal ártatlanabb szituáciokban, velük mégsem törödnek ennyire és nnincsenek ilyen fejlesztések, hogy a gyaalogos is nagyobb eséllyel élje tul a belesetet"

Hogyne lennének! Nem is kevés. Ott van a gyűrődési zóna, radar vészfék, ABS. A vezetőt védi a légzsák, deformálódó kormány, erőssített A B C oszlopok, nem szilánkosra törő üveg stb stb stb.... igazából több biztonsági fejlesztés van egy átlag autóban mint egy F1es kocsiban. Ami gátat szab az a megfizethetőség mert az átlagember szarik pénzt adni a biztonságért. Amiket felsoroltam azért került be a kocsikba mert kötelező lett. Ha valami opcionális akkor le lesz szarva, legyen ócsó és jól van. Látod mi ment a maszkokkal vagy mi volt mikor még nem volt kötelező a biztonsági öv. De mondok mást. Gyerekülés. Amiből lehet venni 10 ezerért is meg 200ért is. Persze bemegy az ifjú pár és a 150 ezres telefonjukon tanakodnak, hogy a 20 vagy a 30 ezres ülést vegyék meg amiben éveket fog ülni a gyerek. Szóval a legtöbb embernek "nincs pénze" drága és biztonságosabb dolgokra (telefonra 2 évente meg TV-re arra van) ezért csak luxus márkákban jelennek meg.

Szerintem azon kívül, hogy szarakodás van az esővel semmi baj nincs a biztonsági fejlesztésekkel. A kavicsot meg azt ne hidd a biztonság miatt cserélik aszfaltra. Az amiatt van, hogy ne essen ki a versenyző, hogy a szurkoló de főleg a szponzor örüljön, hogy a választott pilótája tudja folytatni a versenyt.
    Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2021.09.02. 22:28:34