• Dodo55
    Lehet, hogy már fakulnak az emlékeim, de mintha 10-15 éve nem csináltak volna problémát ilyenekből, hanem lehetett izgulni rajta minden körben, hogy kicsúszik -e valaki... Persze nyilvánvaló, hogy a versenyzők ép bőrét nagyon nem szép dolog az izgalmak és a látvány kedvéért kockáztatni. Viszont ez régen is érvényes volt, ellenben azóta rengeteg biztonsági fejlesztés történt.

Nekem az a szomorú gyanúm egyébként, hogy emögött a "Hamilton jelenség" terjedése állhat a versenyzők között, avagy az a fajta mentalitás, ami a "nem tapad eléggé az autó hátulja a kanyarokban, csináljatok valamit" - "senkinek sem tapad ilyen hideg aszfalton Lewis, de mindjárt intézünk valamit" jellegű rádióbeszélgetésekből oly gyakran kiérezhető. Lehet túlzó kissé ez a példa, meg az is lehet régen nem volt ennyi rádióbeszélgetés hallható, de azért azt szerintem senki sem mondhatja, hogy jó irányba viszik a Forma 1-et ezek az "oldjatok meg mindent, nekem csak a kormányt kelljen tekergetnem" hisztik, ahogy ezek a mai tömeges "nem lehet így normálisan látni" panaszkodások... Mondom, talán már rég volt és szelektál a memóriám, de én úgy emlékszem annak idején szóba sem jöhetett, hogy ilyesmi egy komplett verseny akadályát képezze, hanem egy volt abból a sok kihívásból, amivel a versenyzőknek a győzelemért küzdve magától értetődően meg kellett bírkózniuk.

Szerk:
    https://www.youtube.com/watch?v=bA_oYzY8zVk
    Mennyivel lehetett többet látni?
    Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2021.08.29. 18:34:47