182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#179304 -
IXEMGabeo #179303 Hamiltonek ideje tuti nem relevans, gondolom a leglagyabb keverekeken futottak a gyorskoruket Russellel... -
#179302 Szerencsétlen Mazepint is nyilatkoztatják mit gondol a konfliktusról. Mit várnak, mit fog mondani? Besorozzák ha nem jót, az apjával együtt. Nyilván próbál valami semleges de mégis Orosz barát dolgot mondani. -
#179301 "két Honda motoros autó (Alpha Tauri, Red Bull), a Ferrari és a McLaren egyelőre kevésbé érintett."
1 hsz-el alatta kapásból a ferrarival kezdődik a felvétel. Ha az a kevésbé érintett, akkor milyen a nagyon érintett? -
#179300 Sajnos úgy fogalmaztak, hogy a jelenlegi körülmények között nem lehet megrendezni. De ha rendeződik, nem lesz bajuk odamenni. Vettel akkor sem fog menni. -
IXEMGabeo #179299 Közben a szervezők eltoroltek az orosz nagydijat az ukrán konfliktus miatt -
#179298 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#179297 Vettel már belengette, hogy nem indul az orosz nagydíjon, még ha meg is lesz tartva -
IXEMGabeo #179296 Látom már meg is van a neve... Az említett csapatok akkor viszont hátrányban lesznek. A tesztek alapján a Ferrari Mclaren Red Bull hármas lesz az élmezőnyben... -
IXEMGabeo #179295 Hali. Bejonnek az új autók talán az Aston és a Mclaren a legszebbek, de a Ferka is bejon a retros festés okán, mintha a 90es évek elejebe csoppentunk volna. Figyeltetek, hogy mennyire pattognak az autók főleg egyenesben? Nem kényelmetlen ez a versenyzőknek kicsit? -
ToxiMaxi #179294 Szépséghiba, hogy a fő szponzor Mazepin apja Putyin egyik oligarchája. -
#179293 egyébként egy amcsi csapatnak nincs kéznél valami amerikai zászlos cucca ott, de a szinek amugy is ott vannak csak át keleen modositani a matricákat belevágni kis csillagokat és sávokat, hogy máris amerikai zászlo legyen és le van tudva ,nem kell tiszta fehéren menni -
#179292 -
#179291 -
#179290 -
#179289 eddig csak a pingvinezést és a pulykázást ismertem, most már van delfinezés is :)
delfinezés
Utoljára szerkesztette: repvez, 2022.02.24. 19:18:37 -
#179288 Érdekes : )
The porpoise effect at 2022 pre-season session in Barcelona -
#179287 -
#179286 Igazából inkább mindenki szenved.. van aki jobban és van aki kevésbé. -
#179285 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Ennyi erővel az arab országokat miért nem zárják ki, mert a nöi jogokat szemmibe veszik?"
Pénz beszél, a multik meg országok meg képmutatnak. "diversity, meg egyenlőség" addig számít, amit több pénzt nem ajánl az aki leszarja. -
#179284 hogy a témában is szoljak, az első tesztnap után egy kicsit számomra érdekes, hogy a teljes kocsit megváltoztatták a csapatok és mégis mindenki szinte hiba nélkül körözget a pályán, mig az elmult években a téli tesztek alkalmával amikor szinte lényeges változás nem történt sem a kocsik kinézetében sem a motor formulában, mégis volt ugy, hogy fél napokat a garázsban szerelték a kocsikat mert valami nem müködött.
Meg olyan jol sikerült a motorok hangjain változtatni, hogy most már füllvédő nélkül és a pálya mellöl tudnak ugy riportot késziteni a riporterek, hogy nem nyomja el az autó hangja azt amit mond, szép teljesitmény. -
kjhun #179283 Sajnos, bele fog szólni a politika, ez elkerülhetetlen lesz, még ha az adott versenyzők és csapatoknak, ehhez totál semmi közük, hogy hazájuk politikai vezetése mit is csinál. Nem lennék meglepve ezen. Pláne, ha elhúzódó eseményekre kell számolnunk. Az orosz futam, az lehet ki lesz lőve, még ha a csapatokat és a versenyzőket ez nem érinti majd, abban a téren, hogy részt vesznek, a többi futamon. Amiket felvetettél, azt is pont a politikának köszönhetjük, szemet hunyva mindezek felett.
Focis téren:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az UEFA már eldöntötte azt, hogy máshol tartják meg, az idei BL-döntőt, elvéve Szentpétervár-tól. -
#179282 Csak elmondja nekem valaki, hogy miért kell a politikát belevinni ebbe? mi köze van egy autoversenyhez abban, hogy épp mi történik máshol ?
Természetesen ha biztonsági kockázat és háborus terület akkor igen lépni kell, de amig csak annyi a kifogás, mert orosz származásu a versenyző és a csapat orosz szineket használ és orosz országban tartják a versenyt addig ez egyszerü diszkriminácoio és rasszizmus.
Már mennek a peticiok, hogy mazepint ne hagyják versenyezni, de neki mint egyén mi köze is van ahhoz, hogy az országa mit tesz ?
Ennyi erővel az arab országokat miért nem zárják ki, mert a nöi jogokat szemmibe veszik? vagy az amerikai pályákat amikor ök meg megtámadtak olyan országokat ahova semmi társadalmi érdekeltséguk volt értsd irakban és egyiptomban meg koszovoban semmi amerikai támadás nem történt ami miatt meg kellett öket támadni.
Vagy most kinában miért is ment el mindenki versenyezni és miért is nem bijkottálták ha annyira ellenzik azt amit ott csinálnak és mert diktatura?
Ezt a politikai vonalat minden téren el kellene engedni és versenyezni addig mig a verseny lebonbypolitásában nem okoz problémát. -
ToxiMaxi #179281 Az kis Schuminak szívás lenne. -
#179280 kitiltják a Haast meg Mazespint? -
kjhun #179279 Szerintem mindenki mást is, aki orosz érdekeltségű. -
#179278 Az orosz nagydíjat ki lehet húzni a listából szerintem -
#179277 -
#179276 -
#179275 az arabok 10x annyit fizetnek érte,mint Barcelonában mindenki összesen.pénz beszél,kutya ugat...egyébként nem akárki mehet be,pl.a magyar stáb sem ment el mert nem lehetnek a boxutcában amikor autó van a pályán és nem készíthetnek felvételeket mozgás közben. -
#179274 igen én is ugy látom, hogy a haas-ban van a legkevesebb agymunka látszatra és nem igen látni, azt a két évet benne amit az auto fejlesztésére szántak összehasonlitva a többiekével ,semmi olyan kirivo megoldás nincs rajta . mintha nem mertek volna elrugaszkodni nagyon a szabályok adta lehetöségekben csak finomitottak egy kicsit a bemutató auton . -
#179273 A haas lemaradt.
Látom , hogy a sajto mennyire ki van zárva csak ugye a normális látogatokat kellett kizárni, akik nem arabok és nincs anyni pénzuk és idejük, hogy elmenjenek abu dabiba a tesztre ,de ide el tudtak volna menni megnézni a kocsikat .
Ennyit arrol, hogy a közönség számit és nem a pénz -
ShaiHulud #179272 -
ShaiHulud #179271 -
#179270 Főleg a festésre ment el az idő :D -
#179269 Sajnos én nem várok semmi használható és érdekes dolgot, mert ez is majd egy klisé halmaz lesz ahogy az eddigi nyilatkozatok. Ilyen általános ,feltételes modba megfogalmazott mondatokat . Meg bizonyitékok híján majd lehet pont az ellentétes dolgot mondják mint amit valójában csinál a bizonyos elem. -
ToxiMaxi #179268 Nyomós érv, ha előtte falba rakták a kocsit és nincs mit megmutatni, mert még mindig szerelik, de simán lehet, hogy én vagyok naiv. Várjuk ki a végét, aztán mondjunk véleményt. -
fradiking35 #179267 Visszamentünk az időben... ez a Racing Point! -
#179266 Első két versenyen pizsamában indulnak.
-