Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
féloff:
Nem gondolom hogy bárknek is az öltözködéséről ítélkeznem kellene, akkor teszem meg ha megbotránkoztat, teszem azt 80éves mami/papi bevágott cicanaciban. De az is csak a gyerekeim jelenlétében.
Alapvetően Hamilton öltözködési stílusa totálisan idegen az enyémtől, ellenben nálam külön van véve hogy valaki hogy öltözik és hogy mer öltözködni, azaz mennyire szabad. sokan öltözködnek tök átlagosan, sokan öltözködnek totál ízlésesen, ...egyik sem feltételezi hogy totálisan leszrják hogy ki mit gondol róluk. annak idején én így toltam, ...sosem gondoltam hogy pl. a narancssárga rövidgatya az passzolt a western csizmához...ellenben egy pillanatig nem is érdekelt...és még csak nem is hiszem hogy ez volt a legmeglepőbb ruhakombinációm.
Hamilton láthatóan leszrja hogy mit gondolnak erről.
Nyilván em ez miatt a kedvencem, de klappol. ...ellentétben azokkal akik az öltözködés alapján ítélnek, nem hiszem hogy azok mellett kellene érvelnem akik korlátok közt élik az életüket, és másokat is azon korlátok közé szorítanának azáltal hogy gúnyolódnak az eltérő választásukon.