• barcalaci84
    Ha nem szukit akkor nem tud bekanyarodni... Az első kanyarszog az kB arra lett volna elég h szinte egyenesen menjen a soderbe 300-al... Ha nyit akkor még pláne...
    Alulkormanyzotrnak tűnt mindkét autó...
    Pillanatok alatt történt az egész és szerintem joggal reménykedett h Hamilton nem fog támaszkodni hanem elfernek egymás mellett...

Leclerc :továbbra se az történt mit amit mond... Kevesebb helye volt Hamiltonnak... Semmivel se volt kevésbé kockázatos az ő kanyarodása...

A másik nézőpont : el tudom fogadni h valakik ezt versenybalaesetnek tekintik, mert habitus kérdése... Nem csinált Hamilton őrült dolgot, de ezt elmerte és szerintem Max itt nem hibázott...
    MAX sokszor megy a hatarokig, Hamilton is... Az utóbbi időben Hamilton az aki túl is megy rajta és balesetlesz belőle és megkapogatja a pár másodperces büntetéseit :)

Ha visszamegyunk pár évet az időben akkor egyetértek h Max sokszor ment a határon túl és volt amikor még is úszta... Szerintem mára elég letisztult a versenyzésre és tudja jól pozíció állni az autóját és nem véletlen h nincs buntipontja se évek óta... (mondjuk ebben segített neki h eléggé a senki földjén autózott általában tavaly, tavalyelőtt...)
    Na de hagyjuk... Várom Spa-t és remélem látunk végre megint egy tiszta futamot