182153
  • Nohab
  • mcmoha
  • mcmoha
  • mcmoha
  • Nohab
    Roc döntő: Vettel vs. Loeb

• sure
    Ki az a Chrisrian Horner?
  • FrezeR
    Hamiltonnak is volt ha jól tudom. Amúgy nem csoda, hiú emberek és Sebnek nem áll jól a kopaszság szerintem. Így ha megteheti, hát tegye. :)
  • mcmoha
    Elton Johnnak is ültettek hajat annak idején. Gazdagéknál ez megszokott dolog. Szálanként ültetik.
  • Nohab
  • Nohab
  • Szabi #179174
    végülis 3000 font-ért megérné körbenézni
  • RatBaG #179173
    Horner’s Generous Donation At The Autosport Awards Charity Auction.

• RatBaG #179172
  • mcmoha
    Új festésük lesz, de azt majd később mutatják be a valódi kocsin.
  • Palinko
    Kicsit stretchelt a textúra az új UV-n de odébb húzták
  • repvez
    A desingerek megerőltették magukat a festés illetöen, copy paste a tavalyi oszt jol van az ugy
  • mcmoha
  • Szabi #179167
  • mcmoha
  • Lebowski
    ezt mind az alfa játszotta el :)

ők trollkodtak először is (nice try), tavaly pedig 'Trying again?!'-t írtak a kocsira :)
  • repvez
    ugy értem, hogy kivilágositani a képet, hoyg több minden derüljön ki a formárol.
    Ahogy a merci képével is tették és emiatt is lett a kormnyra kiiratva náluk, hogy szép probálkozás, meg talán a tavalyi force india is igy volt
  • HTS s3rg1nh00
    azért,mert az összes prémium márka eladásainak jó része kínába megy.elég szétnézni,mindenki pont 4 liter alá pozícionálja a combos motorjait,mert kínában afölött van kb 50% luxusadó-persze ez a párszázdb eladásos extra luxus autókat nem érinti,aki 100 misit kitejel egy verdára azt ilyen nem hatja meg.
  • sure
    ilyen rövid szöveget kínaiul is betanulhatott volna, vagy lehetett volna akár képernyőről fonetikus átiratot felolvasni.
    Amúgy vajon miért pont a kínaiaknak kíván bordog új évet? A 2019-20-as kínai újév is milyen fasza eredményes lett, ügyesen széthordták a kovidot a világban...
  • RatBaG #179161
    oh no! kiderült, hogy ezt is még a rútul-csúful elcsalt finálé előtt vették fel.
    HÁT VAN ILYEN, CSUPI?!
  • sure
    Úgy érted, ez a sziluett valami maszkra hajaz, mondjuk pl. ezzel szépen össze lehetne dolgozni?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Én vagyok az apád unokaöccsének az unokabátyjának a régi szobatársa!

Vagy mit lehet egy ilyen setét, tulajdonképpen semmit nem mutató képpel kezdeni?
    Utoljára szerkesztette: sure, 2022.02.01. 18:02:33
  • repvez
    csodálom máég nem fotoshoppolták szét a képet :P
  • RatBaG #179158
  • kjhun
    A Forma-1-et is utolérte, az oltakozásos buli. :D

A Forma–1 vezetősége nem szeretné, hogy egy Novak Djokovićéhoz hasonló helyzet alakuljon ki a sorozat újraindulásakor, ezért minden érintett számára kötelezővé tették az oltást, pilótáktól kezdve szerelőkön át a média képviselőiig bezárólag.

Az F1 elkerülne egy Djoković-ügyet, mindenkinek kötelezővé tették az oltást
    Utoljára szerkesztette: kjhun, 2022.01.31. 21:53:46
  • ShaiHulud
    Kell nekik a kinai piac :D erdekes hogy elso megszolalasa kinai ujevi koszonto...
  • __Jacek__
    Sajnos fokent szanalmas a csoka...
  • __Jacek__
    Bööff...

Komolyra forditva a szot, eletben nem.olvasnek rola tobbet vagy nem szolalna meg kb annyira erdekelne mint a kelet timori fizeto eszkoz dollar szembeni arfolyama.
  • lac coo
    Bazz te jobban várod, hogy Hamilton valamit mondjon mint a legnagyobb rajongói ! :D Meg vagytok veszve, hogy nem szól semmit... :)))
    Mondjuk nem baj mert még a nulla hírből is tuti leszűritek a sok faszságot.... :D
  • sure
    "Semelyik másik versenyző mellett nem látok személyi edzőt olyankor amikor már a kocsi közelébe vannak"
    Nem is lett semelyik másik versnyző kékeres-méteres-hétszeres!

Én meg azt nem értem, miért zavar bárkit is, hogy a csaj ott van mellette kvázi a startig? Annyira azért nem randa, a "fehérrabszolgázókat" meg végképp nem értem, biztos vagyok benne, hogy NAGYON jól meg van fizetve a "kutyulizásért".
  • repvez
    ezt én sem értem vagy legalább is furcsálom, hoyg egy személyi edző mit keres olyankor ott már .
    Semelyik másik versenyző mellett nem látok személyi edzőt olyankor amikor már a kocsi közelébe vannak, föleg nem amikor már a kiguruláshoz várják a jelet , hogy a paplanokat levegyék a kerekekről.
    A szóke utánfuto, meg még akkor is ott lábatlankodik és tartja a kis légfuvökát lajoskának meg az italát és kétszer megbufögteti.

Ahhoz, meg, hogy a szezonzáró ota ,ma jelent meg elöször , meg elmondja, hogy nem egy olyan személy akire példaképként lehetne nézni.
    Egy 7x-es VB ként és SIR-ként, neki már felül kellene a gyerekes sértödöttségen kerekedni és lenyelni a békát,
    A verseny után emelt fővel elfogadni azt ami volt . Nem azt mondom, hogy nem mondhatja el a vélemyénét és , hoyg nem tetszhet neki a dolog, mint ahogy nekem sem tetszett az ahogy kezelték és ami a végkifejlett lett.
    DE egyszerüen ezen a sznten már nem lehet ezt igy, hogy bedobom a durcát és nem szolok senkinek .
    Ez egy dedós szintje
  • RatBaG #179150
    Megszólalt!
    https://twitter.com/SirLewisUpdates/status/1488105636416360448
  • Szabi #179149
    na szép, Legoéknak a 2. pilóta autója volt az érdekesebb.. :D
  • __Jacek__
    Nemondtam hogy sexualis kapcsolat van koztuk, nemnis erdekel.
    Runyapina es szaladnia kell utanna egy embernek allandoan ez teny..
    Kezdjem linkelni a ruhazatat mind tudjuk mit muvel pfff. Engem nemnzavar ha homokos, te akarod.az osember gondolkodast ram eroltetni, na bumm. Eleg sokat tudok az elfogadasrol igy svedorszagbol.

Az a reteg az emberiseg 98%-a , azert mert feltunesi viszketegsege van , es 7 forma 1-es vb-kent erre van szuksege hogy feltunoskodjon, nekem full kreten. Lehet ugye velemenyem?
  • b-type
    Nem tudom, én azt látom hogy van köztük egy szoros és láthatóan jól működő kapcsolat, ennek a férfi-nő mivolta miatt van egy pikantériája ha akarom, de mivel 10 évvel idősebb a nő és semmi nem utal a munkakapcsolaton túl bármi másra, így ezt hamar el lehet engedni.
    Az hogy kinek mit kell kitörölni...szóval ez is egy faxság, amikor Rossi-val motorozott egy régebbi Yamaha-n és 12-13 másodperccel maradt el az aktuális MotoGp köridőtől utcai gumin és esőben használt fém féktárcsával akkor nem volt ott Angela...

A szoknyacucchoz, mivel ezt valóban sok elfogadási problémákkal küzdő vérheteró ősember a zászlójára tűzte, valami 300ezer dollárért vásárolt asztalt azon a gálán 3 fekete divattervezőnek, azok közül az egyiknek a kreálmányát népszerűsítette azzal hogy viselte a gálán.
    Egyébként Hamilton öltözködési szabadságába még bele is férne, hiszen láthatóan cseppet sem érdekli hogy a fentebb említett rétegnek ez mennyire fáj.
  • __Jacek__
    Képletesen értve, ez félre érthető volt valóban. Láttál más után futni kiskutyát a paddockban? Mikor kakil akkor is ki kell törölni neki?, mondjuk lehet nem véletlen ez a sok szoknya hordás..
    Hozzá képest Norris egy gladiátor :D
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2022.01.31. 07:00:59
  • RatBaG #179145
    https://wtf1.com/post/fans-werent-happy-with-how-the-saudi-formula-e-race-ended