• b-type
    mii??!
    :)) hűha, egyfelől ugye Hamilton-nak mint versenyzőnek Gp2-től drukkolok, másrészről a sporton kívüli kezdeményezéseivel egyet tudok érteni, csak nem foglalkoztam vele, nem különösebben érdekelt, mint ahogy másnál sem...legyen az bármilyen sportoló.
    Ami viszont taszít, az az ezekkel a kezdeményezésekkel szembeni zsigeri rosszindulat, és ennek ahogy írtam riasztóan alacsony szintje. Amit olvastam a Hamilton dolgaival szuembehelyezkedő oldalon az mind olyan volt tartalmában és stílusában amivel én nem közösködöm. tehát ezzel el is dőlt hogy egy vitában ha arra került sor, márpedig került, akkor én melyik oldalt válasszam és hol próbáljak ismereteket szerzni. Ezáltal ismertem meg ezeket a pályán kívüli dolgait Hamilton-nak, és semmi olyat nem találtam amivel ne tudnék azonosulni, semmit. Fasza dolgok... ráadásul ahogy öltözködik..hát én egy punk gazember voltam, méretes taréjjal ha felszappanoztam, és ha valamit utáltam az az amikor ment a rosszindulatú sutyorgás miatta. ...hát sokszor pont ezt látom Hamilton kapcsán, legyen az az hogy milyen ruhát visel, vagy milyen a haja, a külseje, megy a rosszindulatú sutyorgás akár itt is ebben a topikban. Én nem fogok oda beállni és csinálni amit utáltam másokban.
    Na mindegy, ez az én dolgom...az én választásom azt pont. A lényeg hogy Hamilton dolgai építő jellegűek, a vele szembehelyezkedől véleményei mögött pedig általában nincs semmi csak romboló akarat.

Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.08.04. 16:23:08