• b-type
    Nem gondolnám, legalábbis a magam nevében. Le írtam azt is hogy Hamilton miben hibázott. De sztem nem is emlékszel rá, mert neked az kevés...neked az kellett volna hogy Hamilton kilökte Verstappen-t és ez micsoda aljasság.
    De én ezt nem így látom, leírtam hogy Verstappen csatában nagyon nagy szerepet kap az hogy elveszi a helyet mástól, vagy akár ütközést is bevállal de nem enged...mert majd a másik enged. ..és Silverstone-ban nagyrészt ez történt a részéről.
    Hamilton pedig ott próbált előzni ahol ehhez partner kell legyen a másik, holott tudja jól hogy Verstappen az nem Alonso, vagy bárki ésszel csatázó versenyző.
    Elvette de már későn, és ezért ő nagyobb részt a hibás. De megnéztem Verstappen belsőjét is, és a srác tudta hogy ott van Hamilton mert látta az első szárnyát, és semmit nem számított, egy pillanatig sem tett az ütközés ellen, holott az mindkét versenyző kötelessége, ráfordult és utána még szűkítette az ívet.
    Ezért az hogy elszállt az nem egyedül Hamilton felelőssége és ezért az hogy egy motor kuka, az sem. Legközelebb tessék ésszel menni, és akkor motor is marad meg pont is.
    Bottas esetében sok mindent nem lehet mondani, ott Hamilton örülhet hogy őt nem csapta ki a vonat.
    -
    ja és köszi, igen engem inspirál és ja, hajrá :)
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.08.04. 13:25:45