• sure
    Lec, Norris, Max, Ricsi, Russell is profik (sőt, Mazepin meg Schumacher junior is), a koruk és az F1 tapasztalatuk (egyelőre) hiánya miatt a nyilatkozásban, a fellépésben, a versenyzésben MÉG nem annyira azok, mint HAM a tizen-X éves F1 rutinjával.
    Pl. ha VER ugyanolyan profi lenne, mint HAM, akkor nem fakadt volna ki nyilvánosan káromkodva az ötszázhatvannegyedszer is a "mi lesz, ha Lewis és te megint fej fej mellett lesztek a pályán" kérdésre, hogy aztán mégis megválaszolja ötszázhatvanödödszörre is.

A "Kevés más versenyző van, aki ennyire az" eleve nem zárta ki Alonsót, hogy legalább akkora vérprofi, mint HAM. Ettől függetlenül elhiszem neked, mint a topik házigazdájának, hogy Alonsót nagyobb versenyzőnek tartod, mint Hamiltont
    Én is nagyobb versenyzőnek tartom Sennát vagy Laudát, hiába volt kevesebb VB címük.

Én a narcisztikusságra reflektáltam - lehet, hogy a személyiságe az, de ki nem szarja le? Nem a haverom, a főnököm, az élettársam, hogy ez számítson bármit is.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.03. 14:13:16