Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nagyon nem kell mesélni, ő azt mondja hogy spanolja, és általában jól is megy ilyenkor. Most is jól ment.
pl.:
"Az olasz autóversenyzés élő legendája, Alex Zanardi elhatárolódott honfitársaitól, miután hangosan fújoltak Lewis Hamilton győzelme után. A brit pilóta megérti a viselkedést, de ő nem tenne ilyet.
Hangosan tüntettek Lewis Hamilton ellen az olasz szurkolók, miután a brit pilóta a 3. helyezett lett a monzai időmérőn, majd vasárnap megnyerte a futamot. A Mercedes versenyzője az 1. körben összeakadt a helyiek egyik kedvencével, Sebastian Vettellel, majd megelőzte a német versenyző csapattársát, Kimi Räikkönent.
Räikkönen a verseny után nem szimpatizált a fújoló rajongókkal.
„Szerintem mindenkinek joga van, hogy azt csináljon, amit jónak lát, de nem hiszem, hogy ez nagyon szép lenne. Nem gondolom, hogy ennek meg kellene történnie, de ez nyilván nem az én döntésem. Előfordul, ilyen az élet, de nem szép dolog”
Hamilton reakció:
"Nem botránkoztat meg, ebben nincs semmi sértő. Nem is gondolok erre túl sokat, csak mosolygok tovább. Tudom, hogy vannak olyan emberek is, akik beutazzák a világot, hogy szurkoljanak nekem.”