• sure
    "ÉS a nyilatkozatai, ugyan azok a sablonos semmirevalók, minden alkalommal, szinte semmi az adott futamrol, csak, hogy köszöni a csapatnak a gyárnak és a szurkoloknak a támogatást és mindig az adott helyszin a legjobb."

Ez így kb. mind a 20 pilótára igaz. Ami engem különösen irritál, az az "I mean" folyamatos használata, sokszor mondat kezdetén. Ezt a nem angol anyanyelvűek szerintem az anyanyelvűektől tanulták el, vagy ezt tanítják az F1 nyelvsuliban, nem tudom.

"És hiába nem a silverstoni utközésről akart terelni hanem a csapatot ért bottas féle dolgokrol is akarhatott terelni."

Mik azok a "csapatot ért bottas féle dolgok" - az ütközés, ami mögötte történt, így a töredékét tudhatta róla személyes élményből, mint te a képernyő előtt az ötödik ismétlés meg kameranézet után, vagy Bottas jövő évi lehetőségeiről?

"a valaki nem elvakultan nézi a dolgokat akkor feltunik neki, hogy mennyire megjátszott dolgokat csinálnak"
    Garantáltan nem nézem elvakultan (nem kedvencem Hamilton, és elnézést kérek érte, hogy nem is gyűlölöm)
    Hát igen, régi szép idők, mikor Vettel meg Rosberg együtt ültek a post-race sajtókonfokon, Vettel basztatta Rosberget, ő meg mosolyogva próbált rá jópofizni, miközben az látszott, hogy legszívesebben egy kanál vízben megfojtaná :D

"a sajtos kitalálja nekik, hogyan komunikálja le az adott esetet"
    Melyiknek nem? (és amikor tényleg nem, általában rosszabbul járnak...). Eddig egy kő alatt éltél, vagy mi ezekben a dolgokban az újdonság, vagy Mercedes/Hamilton-specifikus?
    Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.02. 22:19:41