• repvez
    még szerencse, hogy megértettétek, mit akartam belöle kihozni.
    Nem azt mondtam, hogy nem lehetett rosszul miért ne lehetett volna.
    Azt mondtam, hogy egy csepp öszinteség nincs már sem hamilton sem a csapat nyilatkozataiban, hogy hinni lehessen nekik.

És hiába nem a silverstoni utközésről akart terelni hanem a csapatot ért bottas féle dolgokrol is akarhatott terelni.

ÉS a nyilatkozatai, ugyan azok a sablonos semmirevalók, minden alkalommal, szinte semmi az adott futamrol, csak, hogy köszöni a csapatnak a gyárnak és a szurkoloknak a támogatást és mindig az adott helyszin a legjobb.

Ezért mondam, hogy akár kamuzhatott is a rosszullétről, ha épp ugy jobb a PR szempontbol, javitani a renomén.

ÉS igen a fujjolás meg simán sarcazmus is lehetett , hogy tetszik neki, a másik kettő akinek meg nem tetszett az meg tudjuk miért nyilatkozta és miért pont itt. igy nem mondták ki , de arra asszociálva mondták, hogy nem testzsik nekik a fujjolás.

És ez nem összeesküvés elmélet csak ha valaki nem elvakultan nézi a dolgokat akkor feltunik neki, hogy mennyire megjátszott dolgokat csinálnak. sehol egy emberi megnyilvánulás , elöbb elvobnulnak , hogy a sajtos kitalálja nekik, hogyan komunikálja le az adott esetet, hogy még véletlenul sem a saját érzéseit gondolatait ossza meg amit az esetről gondol.

Haminek már zsigerből, meg az ön és a csapatfényezés.