Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Itt is a végével kezdem, engem nem zavar hogy Hamilton végigpicsogja a futamot, egyfelől azért mert elmondta a versenymérnöke hogy ő kifejezetten kéri hogy minden infót mondjon, az ő kapcsolatuk így működik jól. ..és alapvetően ez a rádiócsatorna az ő versenyző-csapat kapcsolatról szól, nem a nézőkről. Ezt van aki tudja kezelni van aki nem.
Én szinte minden futamot vissza szoktam nézni onboard-ban is, így azt is tudom hogy nem picsogja végig. De ez már tényleg csak egy zönge a végére.
A másik részére...
Most komolyan nekem egy 8 évvel ezelőtti gumitesztre kellene reagálnom??! Mint példa..hogy én mint Hamiltonos lássak be bármit is..
ez idő alatt a fiam megszületett, járni kezdett, szobatiszta lett, majd megtanult bringázni, segget törölni, kiszedte a tejfogait és iskolába kezd járni.
..
Miközben másfél évével ezelőtt született egy nem nyilvánosságra hozott megállapodás az FIA és a Ferrari között, ami órdít arról hogy a Ferrari-t ki kellett volna zárni legalább a gyártók bajnokságából..
..